VIDEO Ce le urează Șoșoacă prin „dedicații” live lui Iohannis și Arafat cântând la karaoke

0
1587

„Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a participat, vineri seară, la o petrecere aniversară organizată într-un local unde nu era respectată distanțarea socială. Invitații se țineau în brațe și cântau, în același timp, la un singur microfon”, conform g4media.ro

Petrecerea a fost întreținută de instrumentiști care au acompaniat invitații, iar senatoarea le-a transmis urmăritorilor ei ”să se distreze” și ”să se trezească”:

 

„Distrați-vă pentru că viața e făcută ca să fie trăită! La mulți ani tuturor! (…) La mulți ani, România! E cazul să vă treziți odată!”, a transmis senatoarea printre acordurile de muzică populară.

 

Șoșoacă și ceilalți participanți la petrecere au făcut karaoke pe melodii patriotice cum ar fi ”Noi suntem români” sau ”Treceți batalioane române Carpații”, iar senatoarea a transmis live, pe Facebook, momente din petrecere.

La minutul 07:12 din înregistrarea video, Diana Șoșoacă a spus că, ”pentru că sunt live pe Facebook”, vor să îi facă o dedicație lui Raed Arafat:

 

”Hai, bagă-i ceva de români! Bagă-i de români”, s-a auzit vocea senatoarei AUR. Petrecăreții au început să cânte: ”Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici, pe veci, stăpâni”.

 

Apoi, unul dintre participanții la petrecere a început să cânte ”versuri” incoerente la adresa lui Raed Arafat, a președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia, în timp ce senatoarea transmite live ”dedicațiile”:

”Arafate, Arafate, ai grijă de dragul frate. Neamul românesc e forte, nu se sperie de probleme (min. 07:45). Arafate, Arafate, pleacă tu pe la spate, părăsește România că-ți cade fudulia (min. 08:30) Arafate, Arafate (neinteligibil, n.red.) România nu va piere! (min. 09:13). Iohane, Iohane, ce mai faci tu barosane, cu schiurile umbli, frate, Carmen ta caută-n spate (09:28). Arafate, Arafate, grijă mare cu domnul frate, căci Moldova, și Ardealul, și Muntenia, și Banatul, tot românul de la Nistru pân la Tisa te va face să faci uța uța cu căruța pe la doamna Carmenuța”.

 

Petrecerile sunt interzise în contextul pandemiei COVID-19, un exemplu fiind fiul fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, care a fost amendat de autorități pentru că și-a serbat ziua de naștere într-un local, incheie sursa citată

 

 

 

 

 

Leave a reply