duminică, septembrie 25

Video: Apelul Comandantului Brigăzii 36 Infanterie Marină din Mariupol către liderii lumii

0
456

Comandantul Brigăzii 36 Infanterie Marină Serhiy Volyn a cerut Ucrainei, Statelor Unite, Turciei și Marii Britanii să salveze civilii și ultimii soldați ai Forțelor Armate ale Ucrainei blocați și bombardați în buncărul de sub Azovstal din Mariupol.

Sursa: Twitter


„Acesta este apelul nostru către lume și poate fi ultimul nostru apel. S-ar putea să ne mai rămână doar câteva zile sau ore.

Inamicii ne depășesc 10 la 1. Au avantaj în aer, artilerie, în forțe terestre, echipament și tancuri. Soldații ucrainieni apără un singur obiectiv – Fabrica Azovstal, unde alături de militari se află și civili care au căzut victime ale acestui război. Apelul nostru este către liderii lumii să ne ajute, să ne “extragă” către teritoriul unui stat terț pe toți: batalionul din Mariupol cu peste 500 de răniți și sute de civili, femei și copii. Facem un apel să fim transferați către o destinație  sigură – un stat terț. Vă mulțumim!”, a spus Volyn.

Rușii blochează în continuare convoiul de evacuare negociat și bombardează Azovstal cu bombe de 5 tone. Copiii trăiesc în buncăr de aproape 2 luni, ei au dreptul să trăiască în pace și să se bucure de copilărie.

Sursa: Twitter

Leave a reply