VIDEO. Alianța Unirii cu Rusia. AUR și diversionistul George Simion, deconspirați din interior!

3
8618

George Simion continuă planul pentru destabilizarea României din interior cu ajutorul unei grupări politico-sociale denumite AUR, care pozează în apărătoare a românismului, dar care face jocul Rusiei pe față.

Numele inițial este Alianța pentru Unitatea Românilor, dar cei care și-au dat seama că George Simion este doar un pion anti-România au redenumit sigla AUR drept Alianța pentru Unirea cu Rusia.

Simion a fost dat în vileag cel mai clar de jurnalistul Mălin Bot, un veritabil luptător pentru justiție. Bot a devenit celebru tocmai pentru că a dus jurnalismul în stradă, prin civismul său împins la extrem, care i-a atras inclusiv violențe din partea forțelor de ordine în vremea lui Liviu Dragnea.

Văzând că este un model de succes, George Simion a încercat să-l copieze, dar ”fake”. A folosit oameni ușor de păcălit cu discursuri manipulatoare și i-a încurajat să vină la proteste menite să destabilizeze România, adică exact ce vrea Rusia.

La un moment dat, exasperat de încercările lui George Simion de a-l copia în sens malefic (vezi desanturile în județele baronilor PSD, unde liderul AUR s-a dus chipurile să lupte cu mafia), Mălin Bot a ținut să se delimiteze public de cel alături de care participase la unele proteste din vremea lui Dragnea.

Mălin Bot (stânga) a rămas fidel străzii, liderul AUR s-a folosit de ea

”Pe lângă teoriile conspirației pe tema Pandemiei este evident un discurs naționalist-extremist cu toate lozincile pe care le-a folosit regimul Dragnea, de la ”străinii care vor răul României” la lozincile pe bază de ”România e colonie” și alte manipulări pe alte teme, toate teme folosite din plin de propaganda Rusiei în România.

George Simion, liderul grupării AUR, a strâns adepți pe care i-a dus ca pe turmă la acțiuni de protest dragi Moscova. Sunt teme care au generat mai multe comentarii din partea mea, nu neapărat cu George Simion ca subiect central, cu cu sursa manipulărilor în prim-plan, pentru că George nu e o cauză, este un efect.

Nu e sursă, este doar unul dintre canelele prin care se face propaganda asta gândită și coordonată de PSD & mafia în sincron cu oficinele Moscovei din România.”

Mai mult, în Republica Moldova, unde Simion a fost ”fabricat” ca disident și mare unionist, oamenii săi sunt acuzați de corupție la scenă deschisă (vezi video-ul de mai jos), total în contradicție cu spiritul lui Mălin Bot.

Treptat, unii dintre cei care i-au picat în plasa lui George Simion s-au lămurit cu cine au de-a face.

Oamenii au început să vorbească, iar unii au avut curajul să recunoască chiar că s-au înșelat.

Vedeți în mesajul alăturat semnat de Valer Cutitar pe Facebook unde liderul AUR este descris așa cum a fost descoperit el în realitate. Nu ca AUR pentru România, ci ca AUR pentru Rusia.

”La sfârșitul discuției cu el, am înțeles că omul este un impostor. La o întâlnire a grupurilor civice din Diaspora (…), cei prezenți relatau ce caracter josnic are”, scrie utilizatorul pe Facebook ca mărturie din viața reală despre ce se ascunde sub poleiala cu AUR a lui George Simion.

Modelul după care a fost trimis cu misiune în România George Simion este cel al lui Iurie Leancă, fost premier al Republicii Moldova, care poza în mare anti-rus, dar care a fost acuzat ulterior de apartenență la KGB.

“Leancă, cel care a fost până în octombrie 1989, în Ambasada Uniunii Sovietice din București. Poate nu ați știut”, a spus Traian Basescu, despre prezența respectivului la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, în 2014.

https://www.facebook.com/100003629400157/videos/2025813567549604/

VEZI ŞI:

INTERVIU. Cristian Diaconescu: ”Se pare că va câștiga Biden. Dar și cu Biden, și cu Trump, pentru România va fi bine”

AUR pentru ruși! Europa îi demască pe ”agenții COVID” care au ajutat pandemia, toți – vedete în Sputnik

Ce joc face George Simion? Cui foloseşte AUR-ul său?

3 comments

Leave a reply