duminică, septembrie 25

Video: Adrian Cozma, deputatul PNL care-i ajută pe refugiații ucrainieni

0
446

„Deputatul liberal de Satu Mare, Adrian Cozma, nu se teme de război. În mai multe rânduri în ultima lună alături de colegii de partid, de prieteni și de cei din societatea civilă locală a trecut granița în Ucraina pentru a duce ajutoare celor aflați temporar în nevoie din cauza agresiunii Federației Ruse”, scrie portalul Stiripesurse.

Adrian Cozma este unul dintre cei mai activi parlamentari, în special dintre cei care au dobândit pentru prima dată mandatul  la ultimele alegeri parlamentare din anul 2020.

Fiind sătmărean, de origine, acesta cunoaște bine zona de frontieră a județului Satu Mare cu Ucraina, și activează intens, în mod constant, contribuind din plin la ajutorarea refugiaților din țara vecină atacată de Federația Rusă.

„Liderul PNL Satu Mare a lăsat domnia și s-a urcat personal la volanul TIR-ului și a dus zeci de tone de ajutoare în Ucrainapovestește, în continuare, sursă citată., povestește, în continuare, sursă citată.

”Ucrainienii sunt oameni în primul rând, iar abuzurile nu au granițe. Noi trebuie să îi protejăm pentru a ne proteja și pe noi. Am reușit să aducem liniște multor familii aflate în pribegie. Am adunat multă energie bună prin implicarea colegilor și sătmărenilor care au dat o mână de ajutor”, spune Cozma pentru site-ul amintit mai sus.

 

Să sperăm că va fi bine!”, a declarat el pe pagina sa de Facebook unde a postat și filmulețe cu ceea ce și-au propus și au și făcut.

 

 

 

„Liderul PNL Satu Mare a lăsat domnia și s-a urcat personal la volanul TIR-ului și a dus zeci de tone de ajutoare în Ucraina.

”Ucrainienii sunt oameni în primul rând, iar abuzurile nu au granițe. Noi trebuie să îi protejăm pentru a ne proteja și pe noi. Am reușit să aducem liniște multor familii aflate în pribegie. Am adunat multă energie bună prin implicarea colegilor și sătmărenilor care au dat o mână de ajutor!

Să sperăm că va fi bine!”, a declarat el pe pagina sa de Facebook unde a postat și filmulețe cu ceea ce și-au propus și au și făcut.”

Sursa: Stiripesurse.ro

 

Leave a reply