miercuri, noiembrie 30

VIDEO. Acești scandalagii trădători de țară care au încercat să strice Ziua României

2
3903

Activistele PSD Codruta Cerva si Oana Lovin au provocat scandal si de 1 Decembrie, in preajma Arcului de Triumf. El au fost insotite permanent de Romania TV, postul de propaganda al PSD, relatează Aktual24.ro.

„Este abuz in serviciu. Dragi jandarmi, va notific verbal, ce face dvs. este abuz in serviciu. (…) Dragi jandarmi, va faceti de ras! Mi-e rusine de rusinea dumneavoastra! Am dreptul sa circul pe orice strada din tara asta!”, a strigat Codruta Cerva.

Ea a fost acompaniata cu zbierete de Oana Lovin: „Este stat militienesc sau ce-i aici?”.

Codruta Cerva anuntase de luni ca va merge la Arcul de Triumf sa strige ca presedintele Klaus Iohannis este  ”tradator de tara, tradator de neam”. ”Fac apel ca pe 1 Decembrie sa iesiti din casa!”, a spus Codruta Cerva.

Nu sunt singurele activiste anti-România care și-au propus să facă pe placul Moscovei de Ziua României.

Trupele AUR, recent încurajate de actorul trădător Mircea Diaconu, au anunțat zilele trecute că vor face un desant la Alba Iulia.

Avocata Șoșoacă, aflată pe listele AUR pentru alegerile din 6 decembrie, a promis confruntare cu forțele de ordine, zilele trecute.

Ea și-a ”făcut mâna” în Dobrogea, unde a pornit jihadul împotriva României bunului-simț, alături de ÎPS Teodosie.

Aceștia sunt scandalagii care au încercat să strice Ziua României.

Ultima trădare a lui Mircea Diaconu

Mircea Diaconu a schimbat iar tabăra și s-a înrolat în solda partidului agreat de Moscova. Actorul face campanie electorală pentru AUR, formațiune ai cărei activiști, sub pretextul naționalismului, apar oriunde e rost de o provocare și de scandal.

“Candidatul Antenei 3” semnează acum un manifest unde reia temele național-comuniste care rezonează la publicul rămas de izbeliște odată cu moartea lui Vadim Tudor. După 5 ani în Parlamentul European pe care îl hulește în țară, timp în care a mâncat degeaba banii contribuabililor europeni, Mircea Diaconu spune acum că străinii jefuiesc România și ne recomandă să votăm alți patrioți, asemenea lui: favoriții rușilor.

Nu e însă o surpriză, pentru că el însuși a beneficat, în ultimii ani, de o puternică susținere din parta Sputnik.md, oficiosul Moscovei în limba română.

„M-am gândit bine. Sunt lucruri care se fac și lucruri care nu se fac”, scrie Diaconu în manifestul său. Și decide că „se face” să susțină un partid rusofil, anti-românesc.

Actorul cu rol dubios la Revoluția din 1989 (pe un scenariu sovietic, scris la Moscova, în care erau prevăzuți mulți morți) conchide, diversionist-nerușinat: „Am întâlnit tineri patrioți care pot face DREPTATE pentru România. Ei sunt Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Stau alături de ei și garantez pentru ei! Mai ales pentru seriozitatea lor, pentru proiectul lor de țară. Pe 6 decembrie, alege și tu să faci DREPTATE pentru România, alege AUR!”.

Aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale participă, marţi, începând cu ora 11,00, la ceremonia oficială în format restrâns, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf.

Potrivit MApN, pe timpul ceremoniei se va ţine un moment de reculegere în memoria eroilor români căzuţi pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc şi a victimelor virusului SARS-CoV-2, vor fi trase 21 de salve de tun, iar preşedintele Klaus Iohannis va depune o coroană de flori şi va susţine o alocuţiune.

Evenimentul, care nu va fi deschis publicului, se va desfăşura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea de ceremonii de mică amploare în unele garnizoane în care sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare, iar militarii aflaţi în misiune în afara teritoriului naţional vor desfăşura ceremonii militare în cadru restrâns.

De asemenea, drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz.

Pentru buna desfăşurare a ceremoniei oficiale organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, Brigada Rutieră Bucureşti va dispune măsuri pentru asigurarea fluenţei în trafic şi informarea conducătorilor auto asupra restricţiilor rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf.

Pe 25 noiembrie, preşedintele Klaus Iohannis preciza că ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf va fi extrem de restrânsă, fără paradă militară şi fără participarea publicului larg.

„În acest an, vom onora curajul şi sacrificiile înaintaşilor noştri făcând noi înşine sacrificiul de a renunţa la bucuria participării împreună la manifestările publice tradiţionale. Însă cu siguranţă vom fi împreună în spirit ca o naţiune puternică mereu unită şi solidară atunci când în joc este chiar salvarea ţării noastre. Din acest motiv, am decis ca ceremonia care avea loc în fiecare an la Arcul de Triumf să fiu în extrem de restrânsă, la care sunt invitaţi ambasadori străini, medici şi personal medical”, a afirmat Iohannis.

El a spus că de 1 Decembrie nu va fi o paradă militară.

„Va fi, aşadar, o ceremonie scurtă, fără paradă militară şi, din păcate, fără participarea publicului larg. Recomandarea experţilor este de a renunţa la orice fel de reuniuni şi întâlniri publice sau private, fiindcă acestea accelerează răspândirea virusului. Sunt recomandări pe care vă îndemn să le respectăm inclusiv de 1 Decembrie”, a transmis atunci şeful statului.

VEZI ȘI:

Andrei Caramitru: ”Ortodoxia este decimată de COVID. E singura religie care s-a comportat în halul ăsta. Până și Islamul a fost mai rațional”

Familia care și-a vândut casa și toate lucrurile pentru a trăi într-o dubă

”Am bătut la ușă. Ziaristul mi-a deschis, l-am împușcat în piept”. Arestarea patronului Sensiblu scoate la iveală detalii cutremurătoare

 

2 comments

  1. xnet 1 decembrie, 2020 at 12:16 Răspunde

    De unde tradatori de tara ? Voi ce santeti ? Nu cumva voi santeti tradatori de neam si tara?Utilizati fraza EL A SPUS…… Care nu se foloseste decat atunci cand se face referire la Iisus !

Leave a reply