Victor Ponta, întâlnire cu liderul AUR Simion: Sunt deschis si doresc să ajut anumiți oameni politici

0
58

La câteva ore după ce presa a scris despre o întâlnire între Victor Ponta și liderul AUR George Simion, fostul premier a reacționat, admițând că s-a văzut cu Simion pentru „a-l consulta pe probleme de program economic”

Nu e niciun secret – și nimic de ascuns! Așa cum am mai spus – am o experiență de guvernare (în special în zona economică) pe care toată lumea o recunoaște și care poate să fie utilă în această situație de criză! Acum lucrez în zona privată și văd dezastrul absolut – și cumplitele probleme cu care orice firmă românească se confruntă în fiecare zi, doar pentru că este românească!”, explică Victor Ponta.

Sunt deschis și doresc să ajut anumiți oameni politici – dacă aceștia mă întreabă! Cu dl. Ciolacu am o bună comunicare dar, din motive pe care nu le cunosc și nu le înțeleg, alți oameni din PSD se opun unei colaborări mai ample. Sper însă ca anumite proiecte economice pe care le-am promovat în perioada în care eram eu Premier, și care au avut succes, să fie reluate după ce dl. Ciolacu devine Premier în Mai, scrie hotnews.

George Simion este un lider politic nou (îmi place faptul ca este “viu” fără să fiu de acord cu toate ideile sale) – conduce un partid fără experiența guvernamentală – dacă mă consultă pe probleme de program economic, îi spun părerea mea și îl sprijin cu toată deschiderea! Despre asta am discutat când ne-am văzut. Și voi fi în continuare deschis să sprijin, pe zona economică, orice proiect al PSD sau AUR (la PNL și USR nu văd deloc asemenea proiecte – este un vid total în acest domeniu, și o lipsă de competență și consecvența extrem de nocivă; adică sunt în economie exact ca și Șeful lor – dl Președinte Iohannis, suficienți, dezinteresați și aroganți fără nicio substanță)”, mai scrie fostul premier.

Leave a reply