marți, ianuarie 25

Victor Micula a fost localizat de politie cu ajutorul retelelor sociale

Unde se ascunde beizadeaua
0
1241

Propus pentru arestare în România, Victor Micula este cazat la un hotel de 5 stele în Elveția. Cum au identificat polițiștii și procurorii bihoreni hotelul unde o cameră ar costa aproape 13.000 de euro pe zi…

Este vorba de The Dolder Grand, unde Micula Jr. a folosit, pentru o perioadă, cel mai scump apartament, Maestro suite, închiriat la un tarif ce porneşte de la circa 13.000 euro pe zi, conform presei locale.

 

 

 

foto: Victor Micula, sursa:g4media.com

Oamenii legii au analizat anumite obiecte de decorațiuni interioare, spre exemplu mocheta, din pozele postate și cele ale hotelurilor de 5 stele din Zurich și astfel au descoperit unde este cazat Micula.

Instanța din Oradea, desemnată să judece cererea de arestare în lipsă a lui Victor Micula, a amânat  pentru 26 ianuarie, conform portalului instanţelor de judecată, tocmai pentru a-l cita pe protagonist în Elveția.


Procurorii și polițiștii care se ocupă de anchetă au identificat hotelul pe baza postărilor publice ale lui Victor Micula și prietenilor săi de pe Facebook, Instagram și YouTube, au mai explicat sursele G4Media.ro.

Potrivit unor surse judiciare, Parchetul solicită arestarea in lipsă a lui Victor Micula pentru că acesta se sustrage urmăririi penale, nu s-a prezentat la audieri și sfidează organele de anchetă. Potrivit acelorași surse, Micula junior s-a refugiat în Elveția și refuză să vină la audieri în România pe motiv că îi este frică de pandemia de coronavirus, după cum a scris pe larg G4Media.ro aici.

Leave a reply