duminică, septembrie 25

Viața dublă și familia neoficială a lui Serghei Lavrov

0
872

Polina Kovaleva este o rusoaică plină de farmec, în vârstă de 26 de ani, din Londra.  Ea locuiește într-un apartament imens în Kensington și îi place să petreacă, feedul ei din Instagram arată ca o vacanță non-stop. 

Nu ar fi ceva nemaiîntâlnit, dar există un mic detaliu… Polina este fiica vitregă a ministrului rus al afacerilor externe, Serghei Lavrov.
El este unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Putin, portavocea lui și acum și un criminal de război.

Acoliții lui Putin au adesea două familii în același timp.  Putin însuși, în timp ce era căsătorit cu Ludmila Putina, avea o a doua familie cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. 

Ministrul Apărării Shoigu a avut simultan două soții și două seturi de copii. Și Lavrov nu este diferit.

Lavrov a avut o soție „oficială” în ultimii 50 de ani. Oricum, nimeni nu a auzit de ea sau i-a văzut împreună în public, spre deosebire de această doamnă: Svetlana Polyakova.  Ea este adevărata soție, sunt împreună de la începutul anilor 2000.

Spre deosebire de soția oficială a lui Lavrov, această femeie este foarte bogată. Ea și-a cumpărat un apartament la Moscova în valoare de 6-8 milioane de dolari.

În imaginea de mai jos puteți vedea colecția de mașini a Svetlanei.  Nu e rău pentru o doamnă șomeră.

Svetlana îl însoțește și pe Lavrov în fiecare călătorie oficială de afaceri externe.  Uneori chiar își ia și mama de 78 de ani si nepoata ei.  Întreaga familie este înscrisă ca membri ai misiunii diplomatice.  Polyakova a folosit avionul Ministerului de Externe de peste 60 de ori.

Frumoasa noastră londoneză Polina este fiica ei dintr-o căsătorie anterioară.

Mama Polinei și Lavrov sunt împreună de aproximativ două decenii.  Tatăl biologic al Polinei nu este foarte bogat. Dar la vârsta de 21 de ani, ea a cumpărat acest apartament din Londra pe Kensington High Street pentru 4,4 milioane de lire sterline.

Ea a plătit cash, fără ipoteca: 4,4 milioane de lire sterline.  Poate cineva să explice cum este posibil acest lucru?  Singura ei sursă de bani este mama ei șomeră, care se întâmplă să fie soția informală a lui Lavrov.  Acesta este exemplul de manual al bogăției inexplicabile.  Proprietatea ar putea fi confiscată chiar acum.

Lavrov a ținut numeroase discursuri despre lumea anglo-saxonă rea și despre țările occidentale liberale îngrozitoare care vor să distrugă Rusia și Ucraina.  Deci, de ce locuiește fiica lui vitregă în centrul Londrei?  De ce nu în Crimeea sau Donbas, de ce nu se mută acolo?

Puteți găsi o versiune mult mai detaliată a acestei povești în videoclipul de mai jos (cu subtitrări în engleză).

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=xNa5XknuXkQ[/embedyt]

Sursa: Maria Pevchikh (Twitter)

 

Leave a reply