Vernisaj de fotografie Adrian Bota la Chicago

1
991

Pandemia a făcut ca, printre altele, să dispară evenimentele culturale din comunitatea românească din Chicago. La început de toamnă, însă, am avut bucuria unui prim eveniment cultural: o expoziție fotografică. Artistul Adrian Bota ne-a încântat privirile cu minunatele sale fotografii. Toate sunt de o frumusețe aparte, însă, unele din ele sunt cu adevărat de excepție pentru că reprezentau pe renumita actriță Maia Morgernstern, într-o ședință foto de când era mireasă.

Lucrările pot fi admirate, în următoarele câteva luni,  la sediul cabinetului doamnei doctor Rusalina Mincu din Chicago, unde aceasta, o mare iubitoare de artă și cultură, își tratează pacienții cu remedii atât pentru trup cât mai ales pentru suflet.

 

1 comment

  1. Claudiu Dumitrescu 17 noiembrie, 2020 at 12:51 Răspunde

    Sunt mai mult decat entuziasmat de talentul lui Adrian a carui prima expozitie am vazut-o la sala Dalles din Bucuresti pe la sfarsitul anilor 70 si din care a pastrat cred una din fotografiile expuse acum.
    Compozitiile cu elemente vehi si moderne sunt impresionante, iar tehnicile noi sunt abordate cu un bun gust aparte care cred ca este evident rezultatul pasiunii cu care le face.
    Daca asi fi unul din pacientii doamnei doctor care a gazduit expozitia, desi nu mi-as dori acest lucru din motive evidente de sanatate, sincer o astfel de expozitie mi-ar ridica mult moralul.
    Felicitari sincere Adrian.

Leave a reply