sâmbătă, iulie 13

Verdictul lui Dacian Cioloș după atacul interlopilor de presă la Nicușor Dan

0
1396

Dacian Cioloș iese mai rar la rampă, dar atunci când o face se simte. Intervențiile sale publice pe teme delicate, cum este asaltul interlopilor de presă împotriva lui Nicușor Dan, sunt un amestec de limbaj curat și tăios deopotrivă care lasă urme.

Liderul grupului Renew Europe, al treilea mare grup din Parlamentul UE, nu a rămas insensibil la campania pusă la cale de PSD și pionii săi media de a-l împroșca cu noroi pe candidatul alianței formate de PNL și USRPLUS la București.

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş susţine că, după mandatul actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, „Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare”.

„Nicio propagandă electorală, finanţată cu milioane de euro, nu poate ascunde o realitate tulburătoare. În plină pandemie sanitară, cetăţenii din capitala celui de-al şaselea stat membru al Uniunii Europene se plâng că nu au cu ce să se spele. Când oamenii au nevoie de apă caldă, doamna Firea distribuie circ. Iar acum ţinta propagandei este Nicuşor Dan pentru că e omul care, alături de consilierii Alianţei USR PLUS, va scoate la lumină toată corupţia şi incompetenţa din Primăria condusă de doamna Firea. După mandatul doamnei Firea, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare, prin practicile de clan folosite şi importate de la domnul Pandele”, a scris Cioloş, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El spune că „PSD ştie să murdărească, dar nu şi să cureţe”.

„Gabriela Firea continuă să folosească doar armele propagandei – singura ei expertiză, de altfel. În 2016, eu eram fiul lui Soros, aşa cum azi acelaşi PSD încearcă să îl asocieze pe Nicuşor Dan cu interlopii. PSD ştie să murdărească, dar nu şi să cureţe, cât timp nici bucureştenilor nu e în stare să le distribuie apă caldă”, mai spune Cioloş.

Nicușor Dan este în prezent tocat zilnic în presa unde interlopii PSD au acces pe un subiect inventat de fostul ziarist Cristian Zărescu, devenit parte din clanul PSD de la Sectorul 4, unde la butoane sunt încă oamenii lui Piedone.

Zărescu i-a furnizat Danei Budeanu, prietena Gabrielei Firea, niște înregistrări telefonice care nu spun nimic despre Nicușor Dan, dar care servesc presei finanțate masiv de clanul de la Voluntari pentru a mesteca la nesfârșit un fake news lăudat în presa de la Moscova.

În hora anti-Nicușor Dan s-a prins și Cristian Tudor Popescu, care a preferat să-i facă jocul Gabrielei Firea în loc să rămână imparțial.

VEZI ȘI:

El e ziaristul care a aruncat pe piață fâsul anti-Nicușor Dan. S-a schimbat și la față, dar mai ales la avere

Atacul la Nicușor Dan și rânjetul mafiei roșii

Dana Budeanu a născut un fâs anti-Nicușor Dan. Dar Sputnik o ridică în slăvi, iar Firea e în extaz

Lecția Violetei Alexandru pentru Mircea Badea și cei cu ”Băga-mi-aș p… în morții tăi și în familia ta”

Leave a reply