Vadimista care dărâmă Casa Poporului! Șoșoacă duce mahalaua în Parlamentul României: ”Închideți televizoarele, nu citiți articolele!”

3
1586

Mare avantaj cu intrarea AUR în Parlament! Altfel, românii majoritari n-ar fi aflat ce gunoi social se ascunde sub preșul societății.

Această pătură minoritară, care s-a mutat de la PRM, PP-DD, PSD și acum la AUR, a existat mereu. Șansa României a fost că ea nu a depășit niciodată mai mult de 20% (în vremea lui Corneliu Vadim Tudor), altfel ar fi fost rău!

Dar când acest segment insalubru și isteric iese la iveală și toată lumea pune lupa pe el, abia atunci vedem adevărata față a acestor grupări antiromânești, care servesc interese străine și pledează inclusiv pentru moartea românilor.

Diana Șoșoacă, aleasă senatoare AUR, este cea care are pe conștiință oameni morți de COVID; folosind accente de satanistă, ea a îndemnat lumea să nu țină cont de mască și din cauza asta unii români au murit.

Disperată că presa a luat-o la ochi pentru acțiunile ei cauzatoare de moarte și de instabilitate socială, Șoșoacă a turbat împotriva presei, într-un mesaj care, prin conținutul său, se adresează mai degrabă unor oameni săriți de pe fix decât celor normali la cap:

”Vreau să vă rog ceva. Închideți televizoarele, nu mai luați în considerare articolele defăimătoare din toate ziarele online. Câinii latră, caravana trece. Și voi sunteți victimele acestor trădători de țară, altfel nu poți să-i numești. Este uimitor cât de mulți tradatori nationali sunt, cei care ataca AUR. Acum este un atac concentrat împotriva fiecărui membru AUR care a reușit să intre în Parlament. Toată presa începe să atace, pe principiul divide et impera. Nu mai luați în considerare interpretări ale presei, care, pentru că unul sau altul spun niște fraze la televizor, poți să faci greșeli de exprimare sau spui altceva decât ai gândit, interpreteazș astfel încât să creeze un război în interiorul partidului. În AUR nu există niciun război, nu exista nicio trădare”, a spus Șoșoacă într-o intervenție live pe Facebook, citată de Aktual24.ro.

George Simion și-a ”făcut mână” de instigator ca ultras

AUR a fost votat și de adepți ai urii și ai violenței din jurul stadioanelor, cum este și George Simion, liderul partidului.

Acesta a fost prins de poliție într-o bătaie cu suporteri, la un meci de fotbal, și a fost scăpat din arest după intervenția lui Sebastian Ghiță, cel care se presupune că a băgat bani în campania electorală a AUR.

Co-președintele partidului AUR este un ultras, George Simion (34 de ani), cel care a contribuit la apariția grupărilor Honor et Patria și Uniți Sub Tricolor, care reunesc suporteri ai echipei naţionale a României.

George Simion s-a deconspirat la incidentele din Valea Uzului

Cea mai clară acțiune de provocator de instabilitate și ură interetnică a fost în Secuime.

George Simion a fost unul dintre liderii celor care au mers la cimitirul din Valea Uzului, de Ziua Eroilor. Circa 1.000 de români s-au ciocnit atunci cu etnicii maghiari, care nu au vrut să deschidă porțile cimitirului pentru restul oamenilor veniți din țară.

George Simion a pătruns cu forța atunci în cimitir, fiind sprijinit de mai mulți membri ai galeriilor de fotbal din țară. La acel moment, George Simion era candidat independent la europarlamentare. Ulterior s-a format partidul AUR, care acum este la un pas să intre în parlament.

Liderii AUR au păcălit publicul cu discursuri anti-corupție, dar ei au promovat în Parlament indivizi certați cu legea, ba chiar personaje din lumea interlopă.

Simion nu se putea alia decât cu o persoană ca Diana Șoșoacă, o adeptă a isteriei publice, dovadă nenumăratele filmulețe în care a apărut în aceste ipostaze nedemne.

VEZI ŞI:

Interviu BBC: „Vom avea soldați-roboți și roboți-soldați. 70% din oameni trăiesc în Facebook sau Twitter. Controlezi mintea, ai puterea”

Ce spune Mircea Coșea despre acuzațiile aduse de PSD lui Florin Cîțu cum că a îndatorat România

Reacţia copreşedintelui AUR, Claudiu Târziu, la decizia excluderii lui Sorin Lavric din Uniunea Scriitorilor: “Deci pentru ce a fost pedepsit? Pentru delict de opinie”

3 comments

  1. DANIEL DANIEL 11 decembrie, 2020 at 12:11 Răspunde

    TE SALUT DIN BELARUS SA TI FIE RUSINE CE AI CU SOSOADA IVANOVICI NU MAI BN VEZI TU DE VIATA TA SI LASA NE IN PACE ORDINARULE LAURENTIU CIOCAZANU MIZERIE CE ESTI DUTE IN FRASTULUI HAI PA

Leave a reply