duminică, iulie 14

Vacanță în junglă, în Dominicană

0
1922

Dorinta noastra, arzatoare, este de a face cunoscuta toata gama si potentialul turistic de care dispune Republica Dominicana si Haiti (in curand)! Lucram cu specialisti in turism, real estate si din Ministerul Turismului Dominican!


Aceasta tara este cunoscuta, mai cu seama, pentru plajele ei nisipoase si pentru apa cristalina a Marii Caraibe sau Oceanului Atlantic, in nord si nord-vestul acestei insule! In curand, vom oferi pachete turistice inedite, atat All Inclusive, in resort, cu posibilitate de alegere ale unor serviciit tours in jungla dominicana si alte obiective care nu se gasesc pe piata internationala! Recent au fost omologate de catre Ministerul Dominican de Turism cateva rute foarte interesante, in colaborare cu hotele All Inclusive din Puerto Plata-Sosua-Cabarete si cu Clusterul Turistic din Dajabon sau Montecristi!!!
Pe langa acestea, mai exista si alte minunatii de vizitat, terenuri agricole fertile, unde se cultiva trestie de zahar, banane, platano, tutun de cea mai buna calitate, apoi dealuri, depresiuni, munti inalti, statiuni montane, lacuri, cascade, ferme agro-eco si o serie de alte obiective de mare atractie, atat pentru turistii locali cat mai cu seama pentru cei care ne-am nascut intr-o lume diferita, cu clima si obiceiuri, altele… decat cele caraibiene!
Astazi, o mica prezentare foto de la ferma Hagroeca, condusa de un distins profesor universitar, care a facut studii speciale pentru plantele organice, tocmai in Germania: Andres Peralta Gomez, din El Carrizal, Dajabon, Republica Dominicana!

Sursa: Imobiliare, real estate/Facebook

(Călin Daniel Cruceru)

Corespondență din Republica Dominicană

Leave a reply