duminică, iulie 21

Va fi Virgil Ianțu al doilea caz Esca? Și el are ”virusul care nu există”!

0
843

A doua vedetă TV apare în prim-plan după știrea infectării sale cu coronavirus. Este vorba de Virgil Ianțu, Virgil Ianţu, prezentatorul concursului de cultură generală „Câştigă România!”, difuzat de TVR 2, care a anunţat vineri pe pagina de facebook că a fost depistat cu Covid-19.

„Această poză e făcută astazi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid.  Din fericire, am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți. A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a scris Ianțu pe pagina sa de facebook.

 

Înaintea sa a făcut mare vâlvă cazul Andreei Esca, prezentatoarea știrilor Pro TV. Esca, soțul și fiul lor au fost depistați cu coronavirus, iar cazul lor a devenit viral în mass media.

Soțul prezentatoarei de la Pro Tv a trecut chiar prin clipe cumplite fiind la un moment dat la limita dintre viață și moarte, dar drama familiei sale a fost luată în derâdere de adepții teoriei conspirației.

Aceștia au dat năvală pe rețelele de socializare să promoveze mesaje pe care Facebook a anunțat chiar că nu le permite – e vorba de fake news pe tema coronavirus pentru care UE a stabilit Rusia drept focar principal al informațiilor menite să destabilizeze statele occidentale.

Valuri de iresponsabili sau hateri fără un minim nivel de cultură au invadat rețele de socializare acuzând/o pe Andreea Esca de minciună, că a făcut public cazul ei pentru a câștiga imagine și tot felul de astfel de scenarii idioate consumate masiv de prostime, dar respinse categoric de publicul educat și informat.

Dana Budeanu, personaj insalubru al vieții publice crescut la umbra clanului Firea-Pandele, a fost cea care a manipulat masiv prostimea, prin atacul ei mizerabil la Andreea Esca.

Evident, cei slabi de înger i-au urmat exemplul și au ”vomitat” pe internet cele mai scabroase mesaje.

Toți au lovit în sistemul medical, în doctori și asistente, în oamenii de la Salvare și în cei care fac eforturi imense pentru a rezista într-un mediu tot mai greu de suportat, creat de cei ca Dana Budeanu și adepții ei care cred că ”virusul nu există” sau că nu trebuie luat în serios.

Astfel de personaje toxice cu comportament criminal distrug în aceste vremuri națiuni, stabilitatea țărilor și pregătesc terenul pentru o nouă conflagrație mondială bazată pe ură.

De aceea, și cazul Virgil Ianțu este pentru acești indivizi fără scrupule un nou motiv să-și lanseze teoriile conspiraționiste care produc tensiuni în societate.

Va fi, așadar, Virgil Ianțu un al doilea caz Esca?

 

Leave a reply