USR PLUS a depus demisiile ministrilor cu urmatorul mesaj: „Florin Citu a dinamitat cu buna stiinta totul”

1
828

Luni, USR PLUS a prezentat demisiile in bloc, a ministrilor din Executivul actual. Dan Barna a spus ca,„inca de la infiintarea USR PLUS  a spus ca va fi un partid altfel . Nu am ezitat sa vorbim atunci cand nu era mai usor sa nu o facem, iar in aceste 8 luni de zile am adus in administratie oameni onesti, compotenti si am aratat ca se poate si altfel”

 Co presedintele USR PLUS a mai adaugat si ca „pentru a intelege ce a inseamnat USR PLUS, iata ce au facut cativa dinte ministrii nostrii, in ziua de vineri: Ioana Mihaila a semnat vaccinarea gratuita copiilor intre 11-18 ani, Catalin Drula a anuNtat a inca doua licitatii, Claudiu Nasui a deblocat grantul pt IMM-uri. Azi, noi cei din USR PLUS am decis ca nu putem sa mergem mai departe cu un astfel de Premier.”

Barna a inceput atacurile la PNL cu fraza: „Este legitima lupta pentru sefia, intr-un partid, dar nu asa cum vrea  domnul Florin Citu. Acesta a dinamitat cu buna stiinta totul, iar din aceste motive USR PLUS isi prezinta demisiile, astfel incat sa deblocam o situatie ridicola.”

 Politicianul USR a mai adaugat ca: „folosim planul B cu aceasta demisie, si atunci nu exista decat doua variante: fie un nou premier, ori…fie PNL accepta modelul USL, si  atunci PNL-ul sa vina in Parlament cu un astfel de proiect.”

Concluzia celor de la USR PLUS a fost aceea ca: „dupa 30 de ani de politica, de dupa coltul usii, trebuia sa vina si un partid care sa nu fie de acord cu asa ceva”.

Cat priveste mandatul cu care, maine va merge la Cotroceni, pentru consultari cu Presedintele, co presedintele celor de la USR PLUS a fost cat se poate de transant: „Mandatul este unul sigur si singur, un nou Premier. Restul ar fi doar abuzuri”.

 

1 comment

Leave a reply