luni, septembrie 27

USR-ista Lasconi comparată cu PSD-ista Olguța Vasilescu

2
345

Ex jurnalista Corina Scarlat, de la fostul cotidian ”ZIUA” a lansat un atac  frontal la adresa actualului edil al Câmpulung Muscelului, Elena Lasconi. 

Astfel pe pagina de Facebook : “Corina Scarlat pentru Câmpulung”,  aceasta face o paralelă între ELENA LASCONI și OLGUȚA VASILESCU


Sub titlul Șocant! Elena Lasconi o copiază pe Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei!”, Scarlat încearcă un paralelism, de comportament administrativ, între cele două edile. Dar, iată toată postarea:

”- Lasconi a inițiat un proiect de Hotărâre de Consiliu Local (HCL) privind semnarea unui contract prin care Primăria va plăti unui club de automobilism suma de 75.000 lei, după cum semnalează ziarul “Exclusiv”. Banii sunt pentru organizarea competiției automobilistice “Trofeul Câmpulungului”.
Lasconi oferă circ poporului, dacă “pâine” tot nu e în stare să livreze.
– La art 4 din proiectul de HCL inițiat de Lasconi se spune că “se mandatează primarul Municipiului Craiova să semneze acordul de asociere”!!!!
Cum a fost posibilă asemenea gafă? Simplu. Din cauza unui amestec de incompetență și indolență.
1. Lasconi i-a spus cuiva dintre acoliții săi să facă un proiect de HCL privind semnarea unui contract de asociere, ca să poată sponsoriza clubul de automobilism.
2. Omul lui Lasconi, nefiind în stare să scrie un proiect de HCL, a descărcat pur și simplu o HCL de pe site-ul Primăriei Craiova și i l-a băgat la mapa lui Lasconi. “Omul nou” care a descărcat proiectul de HCL al Olguței nici măcar nu l-a citit, altfel descoperea că la art. 4 e nominalizat primarul Craiovei.
3. Primarul Elena Lasconi a semnat ca “primarul”, fără să citească.
4. Proiectul a trecut prin două comisii din CL fără ca cineva să observe gafa. Pentru că nu l-a citit nimeni.
5. Președinții de la comisiile 1 și 5, care au avizat proiectul sunt Vlădău, de la USRPLUS și State, de la PNL.
Așa că nu ține povestea cu pesediștii care o “sabotează” pe Lasconi.
– Constat că “oamenii noi” din Primărie au plagiat de Olguța Vasilescu, nu de la colega din USRPLUS, franțuzoaica Clothilde Armand, primarul sectorului 1 sau de la germanul Dominic Fritz, primarul Timișoarei, tot de la USRPLUS. Păi nu era Olguța “ciuma roșie”, iar Clothilde și Fritz “reformatorii” veniți să civilizeze ‘înapoiatii băștinași din România”?
– Și de ce “oamenii noi” aduși de Lasconi trebuie să plagieze proiecte de HCL de pe site-urile altor primării? La banii pe care îi câștigă lunar, nu sunt în stare să scrie singuri, de capul lor, un proiect de 5 articole, jumătate de pagina A4?
– Nu văd nimic de râs în monumentala gafă a clicii lui Lasconi. Dacă ei nu sunt în stare să scrie singuri jumătate de pagină și sunt nevoiți să copieze de la Olguța Vasilescu, ce bază avem în ei să scrie contracte de milioane cu contractori privați sau proiecte de HCL privind lucrările, indicatorii tehnico-economici?
Toate acestea sunt opozabile în justitie și Primăria Câmpulung, adică noi toți, de la buget, am putea plăti daune de milioane unor privați șmecheri, din cauza unor contracte proaste scrise de “oamenii noi”. De exemplu Primăria Constanța se judecă cu un dezvoltator italian care prerinde despăgubiri de sute de milioane lei. Lasconi mai vrea și credite, pentru că de aceea contracteaza un consultant financiar. Vai de capul nostru. Cred că va îndatora și copiii copiilor noștri.”
Sursa Foto: Marius Basacov

Foto – colecție Marius Bascacov Câmpulung

Dacă este să ne luăm după fotografiile intrate în posesia lumealibera.ro, de pe celebrul bulevard PARDON, atunci ex jurnalista de la ”Ziua” pare  a avea dreptate. Vom reveni.

 

2 comments

  1. Scufița Red 18 august, 2021 at 22:33 Răspunde

    Are mare dreptate Luca… sa nu va opriti…. dar stiti care ar fi culmea? Cam sa fie si sa fie, ca la Radio Erevan… madama sa apara la Rumania te iumbesc, exact la PROTV…. Este ca ar fi KINKY?! Zic, nu dau cu ciomaga….

Leave a reply