”URGENT: avem nevoie de voluntari care nu cred în COVID”. Un mesaj disperat, infectat de virusul prostiei

0
1890

O imagine postată de Facebook, în care două asistente medicale țin în mâini un anunț adresat celor care ”nu cred în COVID” a devenit virală pe rețelele de socializare.

”URGENT. AVEM NEVOIE DE VOLUNTARI CARE NU CRED ÎN COVID 19, PENTRU:

  • transferul pacienților
  • îngrijirea pacienților
  • igiena pacienților
  • curățenie și dezinfecție
  • manipulare materiale contaminate

PS: deoarece COVID 19 nu există, voluntarii nu vor primi echipament de protecție. Vă așteptăm cu drag în echipă.

Așa scrie pe hârtia din imaginea de mai sus, care nu se știe dacă este reală sau este fabricată digital.

Dar indiferent de forma ei de creație, reală sau imaginară, imaginea emană un mesaj apăsător: disperarea cadrelor medicale care îngrijesc tot mai mulți bolnavi de COVID, afectate tocmai de cei care răspândesc virusul prin inconștiența lor și prin prostia din teoriile conspiraționiste.

Cum era de așteptat, prostia iresponsabilă apare chiar la postarea de mai sus distribuită de grupul Generația Feisbuc&Diaspora Românească.

Curg mesajele pline de o inconștiență care ar trebui taxată chiar de Facebook – compania americană a promis că va lupta cu virusul dezinformării și al mizeriei umane, mai grav chiar decât SARS-CoV-2.

Din fericire, există și mulți oameni de bună-credință, cu mintea la ei, responsabili, care înțeleg durerea angajaților din spitale, obligați să stea ore în șir în combinezon, cu pampers și mască pe față.

Dar nenorocirea vine de la aceia care au mintea franjuri, amestecă zvonuri cu realități, fac legături de Gâgă și apoi își ”vomită” creațiile imbecile în văzul lumii.

Redăm mai jos doar unele dintre mesajele pline de prostie soră cu moartea.

Pacalicilor, exact cu anuntul asta (in engleza, desigur), a iesit farsa la iveala, un grup de studenti americani s-au oferit voluntari si au filmat toata tarasenia in spitale… saloane goale, medici si asistente la sueta…Dintre toate „calitatile” voastre de sanitari vanduti, tupeul si nerusinarea ies zdravan in evidenta.
Mihaela Doina Berchi o sa ne ia cu vrajeala gen ca aia de hiv sau raceala au corona ,povesti de adormit ,complicitate la uciderea economiei tarii si inca nu isi dau seama ca asta ii afecteaza si pe ei . Si daca noi nu o sa avem cu ce sa le platim serviiciile (indirect)peste un an ?
Vin si eu, asa demascam acesti mincinosi de lasa oamenii sa moara pe capete, sunt platiti sa faca acest lucru!!
Ipocriților, spuneți lumii cum veniți îmbrăcați că extraterestrii în zona rosie , iar polițiștii și jandarmii,salubrizarea samd, cobai care lucrau câte 16 ore pe zi cu o măsuță fără să vă pese o secundă, decât de pielea voastră…și veniți cu aiureli # să inbarligati populatia!
Știu și eu caz de covid, i s-a făcut testul , a ieșit pozitiv, au luat o la spital și au închis o intr-o camera 2 săptămâni împreuna cu altii bineînțeles.. nu a avut nici o simptoma nimic , femeia trecută de 60 ani făcând dializa deci cu probleme de sănătate .. pe timpul șederii nu i s-a administrat nicu măcar un paracetamol, nu dădea nimeni pe la ea( ele ca erau mai multe in camera).

Leave a reply