duminică, iulie 21

Unii chiar l-au luat în serios pe Trump: şi-au injectat dezinfectant în corp şi s-au intoxicat!

1
1439

Pandemia din lume urmează să treacă pragul celor 200.000 de decedați, dintre care 50.000 sunt din Statele Unite ale Americii (SUA). O țară în care președintele său, Donald Trump, a fost aspru criticat pentru că vorbit public despre ideea injectării oamenilor cu dezinfectant ca posibilă soluţie pentru  „uciderea COVID 19”.

Câteva ore mai târziu, peste o sută de americani l-au ascultat şi i-au luat în serios ideile contestate public şi prompt chiar de Agenţia Naţională a Medicamentului!

Este vorba despre aproximativ 100 de oameni din Maryland. După cum a raportat reţeaua media ABC, serviciile de urgență ale acestui stat au primit peste o sută de apeluri prin care au solicitat ajutor pentru aportul în corp de dezinfectant, așa că au fost nevoite să emită o declarație de alertă.

Totul a început joi, când Trump a spus că dezinfectantul folosit pentru curățarea suprafețelor a ucis virusul în câteva minute și a întrebat specialiştii dacă el nu poate fi injectat în corpurile celor afectați.

Pe fondul surprizei, al şocului și al fricii de consecinţe faţă de o astfel de poziţie publică absolut iresponsabilă, medicii și oamenii de știință s-au grăbit să avertizeze populația, la fel și compania care face dezinfectantul Lysol, citat de Trump.

A fost însă în zadar; unii credeau atât de mult în ideile preşedintelui, chiar dacă ele le-ar fi adus moartea. Aşa că s-au pus pe injectat Lysol în vene!

„Este foarte periculos să sugerezi acest lucru, președintele ignoră echipa sa de medici”, a declarat președintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi.

Între timp, țara, cu peste 800.000 de cazuri, este împărțită între măsuri relaxante sau creșterea nivelului de alertă. Unele state și-au deschis deja afacerile, inclusiv restaurante și saloane de coafură.

VEZI ŞI:

Trump uimeşte din nou: gel dezinfectant injectat direct în corp sau lumină ultravioletă băgată prin piele -„terapii” pentru combatarea coronavirusului

 

1 comment

Leave a reply