Unde și cu cine își petrece Vladimir Putin acest weekend

0
835

Liderul de la Kremlin a ales să-și petreacă sfârșitul de săptămâna în Siberia împreună cu Seghei Soigu, ministrul Apărării din Rusia

 

 

„Îmbrăcaţi cu haine groase şi cu capetele descoperite, Putin (68 de ani) şi Şoigu (65 de ani) au făcut o plimbare prin pădurile înzăpezite, au traversat un pod din frânghii şi au privit cu binoclul la animale sălbatice, potrivit imaginilor difuzate de preşedinţia rusă”, aflăm de la DCbusiness.ro.

 

Cei doi au vizitat apoi un atelier din taiga, unde Şoigu i-a arătat lui Putin obiecte bricolate în lemn în timpul liber

‘Preşedintele face plimbări pe jos cu ministrul apărării, Serghei Şoigu’ în Siberia, a comentat laconic Kremlinul într-un comunicat, publicând vreo zece fotografii din această escapadă, dar fără a preciza unde anume au fost făcute, mai spune sursa

În câteva imagini, Putin şi Şoigu apar în costume de iarnă de culoare maro şi decorate cu blană albă, încălţaţi cu valenki – cizme de fetru tradiţionale ruseşti -, mâncând în aer liber la o masă din lemn.

Cei doi au plecat apoi să se plimbe cu un vehicul tot-teren, Putin, tot numai un zâmbet, luând locul şoferului.

Preşedintele rus cultivă de mulţi ani o imagine de bărbat puternic, afişându-şi în mod regulat buna formă fizică.

FOTO. Putin îşi petrece weekend-ul în taigaua siberiană, alături de  ministrul apărării

foto: Digi24.ro

 

În ultimii ani, el s-a mai lăsat fotografiat în taiga în timp ce practica pescuitul submarin, pilota o barcă ori se bronza la bustul gol.

Putin a mai fost arătat scufundându-se cu un submarin pe fundul lacului Baikal, pilotând un automobil de Formula 1 sau neutralizând un tigru.”, încheie sursă citată.

Foto: Theguardian.com

 

 

 

 

 

Leave a reply