luni, septembrie 27

Un stadion de 10 milioane milioane de euro nu poate fi omologat de LPF

1
70

În ultimii ani, peisajul sportiv din România a devenit tot mai modern, odată cu reconstrucţia sau modernizarea unor arene. Unul dintre oraşele care au beneficiat de arene moderne este Craiova, unde s-a construit atât un nou stadion pentru echipa de fotbal, cât şi unul pentru atletism.

O astfel de arenă a costat 10 milioane de euro, însă nu are instalaţie de încălzire şi astfel nu poate fi omologat de FRF.


Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, susţine că a propus la LPF ca cele două echipe să se mute pe stadionul de atletism, care se află în apropiere de arena centrală.

”Eu am încercat la Ligă, zilele trecute am făcut demersuri la LPF, ca să putem să mutăm temporar, cele două echipe să poată să joace pe stadionul de atletism, care are dimensiunile necesare.

Dar cei de la Ligă au spus că este mult mai bine să găsim o altă variantă pentru echipe, adică ele să fie mutate pe cele două stadioane aproapie, fie că este vorba despre cel de la Târgu Jiu, fie că este vorba de cel de la Severin, pentru că va fi foarte greu să omologheze acest stadion ” a susținut edilul craiovean.

1 comment

  1. MAITRE 17 august, 2021 at 12:59 Răspunde

    Cum ar spune unii,…. ba frate e tare vezi tu au furat da au si facut , macar avem si noi un stadion ca lumea mare , ce pacat insa cu vaxinurile astea ca ne tin izolati oarecum .

Leave a reply