duminică, august 1

Un deputat a depus solicitarea pentru revocarea din funcţie a Avocatului Poporului. Care sunt posibilitățile de demitere ale Renatei Weber

1
762

Florin Roman vorbeşte despre ”marea epurare”: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea şi eliminarea pensiilor speciale/ Roman a depus solicitarea pentru revocarea din funcţie a Avocatului Poporului

 

 

”Bună ziua tuturor, dar mai ales acelora dintre noi care aşteptăm marea epurare: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, pensii speciale”, a scris, joi, pe Facebook, Florin Roman conform news.ro

 

Deputatul anunţă că a depus solicitările privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, respectiv revocarea din funcţie a Avocatului Poporului. ”În concluzie, voinţă şi un vot în plen”, a mai scris el.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni, referitor la revocarea Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului, că acest lucru va fi realizat în cel mai scurt timp posibil, însă depinde şi de partenerii de guvernare ai PNL.


 

El a adăugat, cu privire la revocarea lui Florin Iordache de la şefia Consiliului Legislativ, că au fost formate nişte grupuri de lucru care trebuie să ne prezinte, în termen de două săptămâni, un plan de acţiuni pe fiecare instituţie.

”În unele cazuri e nevoie de modificare legislativă, în alte cazuri, cum este cazul TVR, radio, este suficientă o respingere a raportului”, a mai explicat Orban”, spune sursa citată.

1 comment

  1. Lia 11 februarie, 2021 at 17:42 Răspunde

    Aceasta initiativa a fost deja aclamata de partid si de usere+,dar acest deputat e un circar scandalagiu populist din ramura pedelista a PNL,caci are nevoie de imagine la congresul PNL,miza fiind schimbarea “tradatorului”Orban!!!

Leave a reply