sâmbătă, august 13

Ultimul comentariu despre AUR

3
5373

După imaginile surprinse de paparazzi de la Gândul, ce-ți mai rămâne de spus? 

Întâlnirea pe ascuns dintre George Simion și liderii PSD Ciolacu și Dîncu arată că AUR e un făt politic născut mort.

Nu te poți vedea nici în public, darămite în secret, cu cei care pe care tu i-ai folosit ca sperietoare ca să scoți voturi de la oamenii sătui de PSD!

Dar așa se întâmplă întotdeauna. Niște băieți deștepți vor să facă o afacere beton și caută cea mai vandabilă marfă.

De data asta, marfa a fost ura anti-PSD&vechile partide.

Nimeni n-a vândut mai bine ca AUR marfa asta a populismului-naționalist-tâmpit.

S-au bătut cu pumnii-n piept că ei sunt ”altfel” și anti-oricine și orice.

Anti-PSD, anti-mască, anti-Europa, anti-vaccin, anti-anticoronavirus, anti-homo, anti-Soros, anti-atei, anti-negri, anti-albi, anti-roșii, anti-galbeni&gălbejiți, anti-sfeclă roșie, anti-amenzi, anti-avort, anti-usturoi modificat genetic, anti-UE, anti-MUE, anti-Rusia și anti-proRusia, anti, anti, anti, anti…

Au fost cei mai ”anti” dintre toți și s-au repezit cu ambalajul lor pe toate tarabele nației.

Nu le-a stat nimeni în cale, de la Peștera Sfântului Andrei (un alt ”fake” al capilor BOR, numai bun de prostit creștinii să mai pupe niște moaște) la ÎPS Teodosie sau Piața Victoriei, acolo unde boier Simion meșterea niște numere de înmatriculare pe șest, pentru care Poliția ar putea să-l felicite că nu are dosare penale.

În fine, pe valul ăsta de ură, AUR a dat lovitura, convingând niscaiva sute de mii de românași că el este ”salvatorul antisistem”.

Iar oamenii, sărmanii, ce să facă? Supărați că ”toți sunt la fel”, s-au repezit cu ștampila peste AUR, crezând c-a venit Iisus a doua oară să-i salveze.

Nu e vina lor. Nici a baronilor acestui partid, care știau bine ce vor face după ce se vor vedea cu sacii-n căruță. A nimănui. E destinul și punct.

L-am mai văzut și la PP-DD-ul gelatului Dan Diaconescu Direct, și la PRM-ul descreieratului de Vadim, și la PNG-ul exaltatului Gigi Becali, și la PSD-ul disperatului Liviu Dragnea. NICIO diferență, ca mecanism de păcălire a omului simplu.

La nici o săptămână după alegerile din 6 decembrie, baronii AUR au arătat ce știam cu toții, noi cei care urmărim viața politică a acestei țărișoare de 30 de ani încoace: că orice produs politic nou-vedetă are un preț.

Dacă tot au reușit să ambaleze bine marfa populismului ”anti” și s-o vândă la fel de bine prin intrarea AUR în Parlament, acum era momentul ca ”investitorii” să-și scoată cumva investiția inițială. Iar ”fondatorii” puteau astfel să-și achite datoriile la ”Sebi” Ghiță, țarul Vladimir prin interpuși sau cine-o mai fi pariat pe arătaria asta politică.

Dar cine are potențial să cumpere? PSD. De aia s-a întâlnit pe șeșt George Simion cu Vasile Dîncu și Marcel Ciolacu, pentru că PSD este singurul care le poate oferi ceva.

Are rezerve mari de ”cash” făcute de la Ilici încoace, are ”cadre” infiltrate peste tot în instituții statului, de la MAI la ultima școală din țară. Și mai are ceva ce alții nu au: mare nevoie de aliați ca să ajungă iar la putere.

Cum PNL și USRPLUS au spus că nu stau la masă cu ”Ciuma”, PSD n-avea de ales, trebuia să iasă la shopping. Iar singura marfă disponibilă era la AUR.

Ce-au discutat Simion, Ciolacu și Dîncu nici nu mai contează. Rămâne această mare trădare a electoratului votant AUR, unul foarte anti-PSD, restul e poveste.

AUR are numai de pierdut, pe când PSD are numai de câștigat.

După ce PNL, USRPLUS și UDMR au pactat să nu mai primească traseiști, PSD poate racola la greu parlamentari AUR. Iar aceștia, de ce n-ar merge la PSD? Peste 4 ani, AUR nu mai are ce le oferi, pe când PSD le oferă măcar o promisiune de viitor la putere.

Chiar dacă nu vor pleca imediat după discuțiile Simion-Dîncu-Ciolacu, parlamentarii AUR sunt deja la PSD înainte de a face oficial pasul.

Partea bună pentru România cu această târguială AUR-PSD este că suntem singura țară care a scos cel mai târziu la suprafață curentul naționalist-populist-tâmpit, dar care l-a și omorât din fașă.

Acum, putem sta liniștiți. După ”țeapa” asta dată de baronii AUR propriilor votanți, niște ani buni de-aici încolo știm că nu mai există pericol destabilizator între granițele noastre.

Este și asta o performanță a României!

De asta, să nu aruncați la coș scenariile potrivit cărora AUR a fost un partid fabricat în laboratoarele serviciilor noastre secrete cu adevărat patriotice!

Dacă ele l-au creat pe George Simion și tot ele l-au îngropat, apăi avem de-a face cu o operă de artă magistrală.

Cât mă privește, din acest moment nu mă mai interesează să comentez despre AUR, căci nu mai există.

Voi mai interveni eventual când se dau în stambă specimene gen Șoșoacă sau Sorin Lavric.

Cât îl privește pe acesta din urmă, sper să nu-l văd vreodată la PSD sau în altă parte, în postură de ”politician”, că atunci mă activez automat. E bine că AUR l-a adus și pe el la suprafață, ca să aflăm în ce hal de misoginism de peșteră a ajuns specia umană, dar ajunge!

AUR-ul nu este doar fals, este și infect pe alocuri. 

Atât am avut de spus despre ei, ajunge! Sper să le fie de folos votanților AUR de bună-credință, ca să înțeleagă măcar acum, în ceasul al 12-lea, că nu există salvatori în politică, nici miracole sau lideri providențiali.

Politicienii nu sunt diferiți de noi, ei suntem noi, sunt oglinda pe care ne-o punem singur în față. Și uneori nu ne place nici de noi, darămite de alții.

Dar partea frumoasă a vieții este că, după ce înțelegem unde am greșit sau cine s-a folosit de noi, putem s-o luăm de la capăt. Cu lecția învățată. Dacă vrem… Dacă nu, o putem repeta de câte ori ne dorim.

VEZI ŞI:

”Fauna” AUR la Cotroceni: trădători, bătăuși, circari, scandalagii. George Simion, de mână ”pe sub masă” cu baronii PSD

STUDIU: Teoriile conspiraţioniste alimentează neîncrederea în vaccinurile anti-COVID-19

Interviu BBC: „Vom avea soldați-roboți și roboți-soldați. 70% din oameni trăiesc în Facebook sau Twitter. Controlezi mintea, ai puterea”

BREXIT. Pericol de criză alimentară în Marea Britanie. Coadă imensă de TIR-uri, supermarketurile fac provizii, populația se teme

3 comments

  1. Radian Mircea Virgil 13 decembrie, 2020 at 22:55 Răspunde

    Da asta este crudul adevar,romanii nu se invata minte NICIODATA !!! Asteapta,omul povidential,se tarasc in genunchi la diferite pelerinaje in timp de Pandemie si urla la cei ce vor sa stopeze rata crescatoare a deceselor,le place cu alte cuvinte…sa fie mintiti …frumos …Chiar daca asta poate aduce moartea peste multi alti nevinovati !!!!! Si numai atat si alte consecinte nefaste pentru Romania si Romani !!!!!

Leave a reply