sâmbătă, octombrie 1

ULTIMA ORĂ: Un grup din USR pregătește a treia cale

0
920

O grupare din USR urmează să lanseze marți, dimineața, la 10.30, în Piața Victoriei, ”a treia cale”, o candidatură alternativă la Dan Barna și Dacian Cioloș, au declarat pentru G4Media.ro surse USR PLUS.

Potrivit acestora, cel de-al treilea candidat ar fi senatorul USR de Brașov Irineu Darău, fost președinte al filialei. Darău ar fi susținut și de primarul Brașovului, Allen Coliban, de europarlamentarul USR, Nicu Ștefănuță, de deputatul USR Mihai Polițeanu, dar și de Cătălin Teniță, apropiat de Dacian Cioloș.

”Scopul acestei platforme este să blocăm formarea unei majorități absolute în Biroul Național de către Barna sau Cioloș”, au explicat pentru G4Media.ro sursele citate. Biroul Național este organul executiv al partidului, format din președinte și alți 24 de membri aleși de Congres

Platforma intitulată ”Împreună USR PLUS. Curaj pentru România” vorbește, între altele de o posibilă ieșire de la guvernare în contextul în care a trecut un an de guvernare și nici una dintre ”marile promisiuni de reformă” nu a devenit realitate.

Leave a reply