ULTIMA ORĂ: Tensiuni la guvern, miniștrii USR PLUS amenință că părăsesc ședința

0
1077

Miniștrii USR PLUS au amenințat că vor părăsi ședința dacă premierul continuă cu proiectul de OUG pentru programul Anghel Saligny,potrivit surselor G4Media.roȘedința de guvern s-a întrerupt pentru o scurtă pauză

Update:  Ședința de miercuri a guvernului, începută la ora 11.00, a prilejuit o nouă dispută între miniștrii liberali și cei din USR PLUS. Motivul? Faptul că premierul Florin Cîțu a vrut să introducă controversatul program Anghel Saligny pe ordinea de zi suplimentară, potrivit surselor G4Media.ro.

Chiar în aceste momente, premierul Florin Cîțu și vicepremierul Dan Barna discută în plină ședință despre proiectul Anghel Saligny, potrivit surselor G4Media.ro.

USR PLUS se opune proiectului, care nu are în acest moment avizul de la Ministerul Justiției. Proiectul de ordonanță de urgență nu apare pe ordinea de zi făcută publică de guvern.

Programul Anghel Saligny, promis de Cîțu în plină campanie electorală internă în PNL, prevede cheltuirea a 50 de miliarde de lei în următorii 6 ani pentru mici proiecte de infrastructură în teritoriu.

USR PLUS a respins însă proiectul, motivând că preia toate erorile din vechiul PNDL

Leave a reply