vineri, septembrie 24

ULTIMA ORĂ: Sindicatele reiau acțiunile de protest

0
73

Se anunță zile grele, în paralel cu lupta internă pentru alegerile din partid, pentru cei din PNL. Așa se face că, deja, marile Confederații sindicale au anunțat că vor reîncepe ”acțiunile de protest față de acest guvern”.

Într-un comunicat remis redacției lumealibera.ro, cei de la CNS Cartel ALFA precizează că ”acest guvern acționează dictatorial, împotriva interesului general”.


În comunicatul celor de la Cartel ALFA se  mai specifică că: ”Pe fondul apariției noului val de COVID-19, a alegerilor din cadrul partidelor din coaliția de guvernare, deciziile luate de actualul guvern continuă seria de acțiuni contrare legislației în vigoare și prevederilor Constituționale, actionând dictatorial împotriva drepturilor și intereselor cetățenilor.

Guvernul urmărește doar acțiunile de imagine în contextul campaniei din cadrul partidelor din coaliție, iar măsurile pe care le ia duc la sărăcirea populației și consolidarea privilegiilor celor  1% din populație cu venituri mari.  

Rezultatele economice cu care se laudă constant premierul nu sunt resimțite de populație, pentru că mecanismele prin care creșterea economică produce dezvoltare și bunăstare sunt blocate

La finalul comunicatului sindical se arată că ” membrii Comitetului Confederal al Confederației Naționale Sindicale “Cartel ALFA”, reunit in data de 30 august 2020, au decis declanșarea de acțiuni de stradă împotriva Guvernului și a măsurilor sale aberante. ”

 

Leave a reply