ULTIMA ORĂ. Messi și Barcelona nu cad la pace! Tatăl vedetei vede ”dificilă” rămânerea jucătorului la club

0
1073

Președintele Barçelonei și tatăl lui Leo Messi s-au întâlnit în după-amiaza acestei miercuri. Ambii au vorbit despre viitorul argentinianului la FC Barcelona.

A fost cea mai așteptată întâlnire. După faxul pe care avocații lui Leo Messi l-au trimis la club, FC Barcelona aștepta sosirea lui Jorge Messi pentru a se așeza și a vorbi. Miercuri, tatăl lui Leo a aterizat la Barcelona dimineața și după-amiaza s-a întâlnit cu Josep Maria Bartomeu.

După cum a aflat ziarul SPORT, întâlnirea dintre Bartomeu și Jorge Messi s-a încheiat fără un acord.

A fost o întâlnire cordială, care a avut loc la facilitățile Clubului de Fotbal din Barcelona și a durat o oră și jumătate.

Președintele Barçei a încercat de a convinge familia Messi că trebuie să rămână la Barcelona. Bartomeu a insistat că Ronald Koeman, noul antrenor, îl are pe argentinian în noul său proiect și s-a oferit să reînnoiască un contract încă două sezoane.

La rândul său, Jorge Messi a cerut să plece cu scrisoarea de libertate în care se revendică clauza despre care s-a vorbit în ultimele săptămâni prin care Messi ar putea părăsi Barça gratuit. Niciunul dintre ei nu a reușit să-l convingă pe celălalt și cele două părți încă nu sunt de acord.

La întâlnire s-au aflat Bartomeu și managerul Bordas în numele Barça, în timp ce Jorge Messi a fost însoțit de fiul său Rodrigo și de avocatul său, Jorge Pecur.

Leave a reply