vineri, septembrie 24

ULTIMA ORĂ: Echipa lui Cîțu reacționează la declarațiile lui Orban

2
101

După ce aseară, Ludovic Orban a lansat un atac virulent la adresa lui Cîțu, reacția echipei lui Florin Cîțu nu s-a lăsat așteptată. Pe pagina sa de Facebook, Raluca Orban a dat următorul”comunicat” neoficial, de campanie.Iată mai jos postarea:

”În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîtu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru.
Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public a premierului susținut de Partidul National Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor.
Nu este normal ca actualul președinte al PNL să asiste fără reacție și chiar să încurajeze acuzații grave si derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal. Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii 7 ani.
Mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președinte în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării. Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a Președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL nu trebuie să se transforme într-o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor.
În aceste condiții, trebuie să-i mulțumim actualului președinte al partidului pentru tot ce a făcut bun până acum pentru PNL, să-l îndrumăm spre o ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie și, sperăm, pe 25 septembrie, din funcția pe care deja nu o mai onorează conform așteptărilor și intereselor partidului nostru.”

2 comments

 1. MAITRE 17 august, 2021 at 13:16 Răspunde

  Interesele bine spus interesele noastre.

  Adica in orice partid exista fractiuni si gasti de interese care mai de care mai smechere.

  Ce nu stiu papagalii astia care se cred de neschimbat ca si ei vor sfarsi intr-un con de umbra.

  Ce semeni aia culegi , semeni vant culegi furtuna.

  Mai copii voi sunteti niste papausi gonflabile care va prostituati pe bani si stati in orice pozitie vi se cere in genunchi sutineti proba orala dupa aceea vi se trage pe la spate ,din picioare, capra, samd, da ce nu va place voua este pozita 69 ca vreti sa nu vreti sa munciti impreuna asa ar fi echitabil vreti numai sa o trageti tuturor numai voua nu .

  Din pacate cred ca faceti orgii de grup ,imi si imaginez oaia turcana care are sindromul NF cum este intre catu si orban sa-i impece lucrand cu amandoi deodata la microfonul lui lucovid oral si matu mai tinerel si jucaus pe la spate cand anal si ce -o mai fi in gemetele de bucurie ale turcanei .

  Vedeti voi de aici baietii s-au luat la cearta de la oaia turcana care acum nu mai vrea decat cu Matu ca na e mai american si e mai versat cu 69 de aceea il sustine oaia asta care cred ca daca e proasta poate e foarte apetisanta din alte puncte de vedere politice , mai ales daca membrul de partid a intrat adanc in ea sa pervertit .

  Sincer imi place de ea suge ce poate de la toata lumea doar asa ajungi mare vedeta in politica ,te-au crescut de mica si acum stai si tu cu care te mai vrea.
  Ba fratilor e frumoasa sincer cred ca as vrea sa fiu eu in locul lui Catu macar o noapte .

Leave a reply