ULTIMA ORĂ: Cu vaca la păscut… prin oraș

3
920

Imaginile de mai jos le-am primit direct, la redacție, de la un cititor al site-ului lumealibera.ro, pozele de mai jos fiind făcute în această dimineață, într-unul din cartierele orașului Câmpulung Muscel.

”Dânsele”, cum ar spune unii români, din Bucovina, au fost surprinse la primele ore, în cartierul Vișoi, din urbea doamnei primar Elena Lasconi. Iar, pentru a nu se crede cumva că locația ar fi una marginală… deci vacile doar s-or fi rătăcit… ei bine nu. Iată ce am primit:

Fac 5 minute pe jos până la primărie, 3 minute până la autogară”  au fost explicațiile sursei noastre, când am întrebat dacă este un cartier ”marginal” al Câmpulungului. Deci, credem că așa, primăria a rezolvat și problema tăierii ierbii, în oraș.

3 comments

  1. Neica Nimeni 29 august, 2021 at 15:01 Răspunde

    Aurel Olari : E vreo problemă cu faptul că o văcuță paște prin oraș?…Curând veți vedea doar prin arhive de film asta…La indieni vaca e sacră,la noi în schimb – Vaca păscând e motiv de bășcălie sau indignare…Ați băut cu toții lapte de vacă de v-a troznit curu’…Nu vă mai căcați pe voi ăștia indignații,cătați-vă la cap fiindcă aveți probleme…

Leave a reply