Turcan, despre conflictul Bogdan-Aurescu: ”Riscăm să se transmită semnale negative privind susținerea ministrului”

0
202

Deputatul PNL Raluca Turcan susține că în conflictul Rareș Bogdan-Bogdan Aurescu este de partea PNL, însă menționează că neînțelegerile ar trebui discutate în interiorul formațiunii pentru a nu se înțelege că ministrul de Externe nu are susținerea Guvernului.

”Cred că e necesară o discuţie în Biroul Politic pe care îl avem şi nu atât încât de acolo să iasă un învingător ci cred că un partid care acordă susţinerea unui ministru şi care are lideri care au puncte de vedere argumentate, aceştia sunt obligaţi să discute lucrurile acestea în interior. De aceea, eu chiar cred că în viitoarea şedinţă lucrurile trebuie clarificate pentru că riscăm să se transmită inclusiv semnale negative în legătură cu susţinerea pe care ar avea-o ministrul de externe în guvern, din perspectiva unei perioade delicate”, a declarat Raluca Turcan, la Prima News, potrivit News.ro, menționând că în acest conflict este „de partea PNL”.

Deputatul liberal a precizat că PNL va discuta subiectul într-o şedinţă care va avea loc peste două săptămâni, catalogând scandalul drept regretabil,.

Leave a reply