sâmbătă, octombrie 16

Trupele de ocupație ”roșie” ale AUR au invadat Alba Iulia și au făcut ceva pe România chiar de ziua ei

1
925

Gruparea de tip sovietic condusă de George Simion a continuat să spurce România și în ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi a sa: Ziua Națională.

În loc să respecte memoria martirilor din Primul Război Mondial și a liderilor acestui neam de acum mai bine de 100 de ani, capul AUR a vrut să profite politic de 1 Decembrie, invandând ilegal și abuziv capitala Marii Uniri.

În continuare, e incredibil și straniu cum de autoritățile le permit acestor găști rusofile să calce în picioare sufletele celor care au făcut Marea Unire!


Niciun partid nu și-a permis să dea buzna electoral la Alba Iulia, în schimb a făcut-o AUR întocmai ca Partidul Comunist Român pe vremuri, adus la putere de tancurile sovietice care i-au aruncat în pușcării pe liberalii și țărăniștii care au făcut această țară.

Iată ce scrie Podul despre invazia roșie de la Alba Iulia:

”În fruntea AUR-iștilor s-a aflat diversionistul George Simion, care a afirmat într-un live pe Facebook că nimeni nu poate să-l împiedice să se afle la Alba Iulie de 1 Decembrie. Participanții la marș au făcut o oprire la Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan, apoi la Poarta a III-a a Cetății, unde Nicolae Voiculeț a susținut un mini-recital.

Ceea ce trebuie scos în relief este reprezentat de faptul că Jandarmeria Română nu a avut nicio problemă cu faptul că George Simion, organizatorul manifestației, nu purta mască sanitară, în condițiile în care este obligatorie pentru a limita răspândirea COVID-19, fiind un alt episod care reflectă că legea se aplică preferențial în țara noastră, nefiind valabilă pentru toți. Astfel, în timp ce mulți dintre români au suportat rigorile legii din primul moment în care au fost surprinși de forțele de ordine fără mască sanitară, George Simion a fost lăsat de jandarmi să defileze, alături de alți anti-botnițari, într-un oraș aflat, de altfel, în carantină”.

VEZI ŞI:

De la POLIDIN la OROSTIM. Acum 100 de ani, România era lider mondial anti-pandemii. Ce ne spun cozile din fața Institutului Cantacuzino

Rușii de la SPUTNIK îl laudă iar pe Ponta. Sondajul care ridică în slăvi Pro România și îngroapă PMP-ul lui Traian Băsescu

Rareș Bogdan: ”Vrem PMP în viitorul Guvern, Robert are loc în orice Executiv”. Turcescu: ”Nu vrem cu USR în noul Cabinet”

1 comment

Leave a reply