Trupele AUR, ca tancul sovietic! ”Au început să ne scuipe, să țipe, să ne înjure, să huiduie!”

3
5499

Tot mai mulți români încep să descopere planul perfid care intoxică viața publică românească prin artiști care se comportă ca agenți ai Moscovei (Dan Puric, Dan Bittman, Garcea, Mircea Dinescu, Cristi Puiu) sau grupări care au penetrat mediul politic, așa cum este AUR, zisă și ”Alianța Unirii cu Rusia”.

Cel care a început să lupte la baionetă cu George Simion, liderul AUR, este Mălin Bot, jurnalist civic de investigații, care l-a demascat în mai multe articole și filmări pe cel care a reușit să manipuleze o parte din publicul românesc prin imaginea de ”unionist”.


Surprins în acțiuni electorale în care încalcă legea și măsurile de prevenție sanitară, Simion l-a atacat pe Mălin Bot: ”Este un propagandist PNL și USR”, acuză liderul AUR în filmul de mai jos.

Se știe, imaginea de ”patriot” a lui Simion a fost fabricată la Chișinău, unde lui Simion i s-a ridicat cetățenia moldovenească pentru a fi transformată în victimă a Rusiei.

Așa procedează Moscova cu toți agenții secreți sau de influență: le creează o imagine de militanți anti-Rusia, pe baza aceasta ei creează grupări civice sau politice care cresc în audiență și, ulterior, sunt folosite ca unelte pentru a impune jocul Mosscovei în țările unde are interes.

Desele intervențiii ale lui Mălin Bot și ale altor jurnaliști i-au trezit pe mulți dintre cei care au fost păcăliți de AUR.

Oamenii încep acum să dezvăluie manevrele lui George Simion și ale oamenilor racolați de el.

Acțiunile acestuia sunt chiar parodiate pe Facebook prin imagini precum cea alăturată, care pleacă însă de la o tentativă murdară a AUR: a pus sigla partidului pe drapelul României, pângărind memoria anticomunistă a țării.

Cei revoltați că Simion a lipit o siglă pro-Rusia pe steagul României, oamenii au modificat digital sigla și au scris ”Alianța pentru Unirea cu Rusia” în loc de ”Alianța pentru Unitatea Românilor” – numele oficial al partidului AUR, care se folosește de curentul unionist pentru a câștiga voturi în România.

Nu este însă singurul abuz al AUR. Iată ce a povestit pe Facebook o cititoare oripilată de comportamentul de tip tanc sovietic al oamenilor lui George Simion.

Iată postarea ei din grupul Ro EU MERG LA VOT FĂRĂ PSD:

Dezamăgirea AUR
Alina Suficeanu:” Prima experienta avuta cu candidatii/ sustinatorii AUR: Azi, 15.11.2020 – inceputul postului Craciunului mi-am dus copii la impartasit la Manastirea Vladiceni, la Parintele Calistrat (duhovnicul nostru), cel la care mergem saptamanal, cel care ne cunoaste copii din prima clipa a vietii. In curtea Bisericii o mica adunare, 2-3 oameni racolati de doamna avocat Diana Iovanovici-Sosoaca, proaspat venita din Bucuresti, dar candidata pe Iasi la Senat. Aflata in campanie electorala (pe care doamna a inteles sa o faca printre credinciosi), imbracata in costum popular si cu tricolorul la brau, cu un ton ridicat, doamna povestea diverse pentru a convinge lumea venita la Biserica sa o voteze. La poarta Bisericii erau postati sustinatorii doamnei avocat infasurati in tricolor. Auzind ca discutam cu sotul in privinta legalitatii campaniei electorale in curtea Bisericii, membrii AUR au inceput sa tipe, sa ne huiduie, sa ne adreseze injurii si sa ne scuipe, totul in vazul copiilor si a enoriasilor.
Rusine, doamna, rusine AUR!!! V-ati descalificat total! Daca pana acum stateam in dubii in privinta acestui partid, acum mi-e clar: ciori poleite in aur, tiganie, circ… fara paine…”

 

3 comments

Leave a reply