Trump uimeşte din nou: gel dezinfectant injectat direct în corp sau lumină ultravioletă băgată prin piele -„terapii” pentru combatarea coronavirusului

0
1338

Donald Trump continuă să adauge capitole noi la gestionarea sa excentrică a pandemiei coronavirusului. Ultima sa ispravă pe acest tărâm al improvizaţiilor, amatorismului şi chiar iresponsabilităţii (vezi luarea iniţial în derâdere a coronavirusului, ceea ce a costat mii de vieţi în SUA) este ideea unei injecții dezinfectante!

Trump s-a întrebat dacă gelurile hidroalcoolice sau hipocloritul de sodiu, folosite ca dezinfectat extern împotriva coronavirusului depus pe suprafeţe, nu ar putea fi folosite şi ca uz intern de către oameni, o idee taxată rapid de către Agenția Statelor Unite pentru Medicamente.

Într-o conferinţă de presă la Casa Albă, el s-a adresat direct consilierilor de sănătate.

„Văd că dezinfectantul distruge virusul într-un minut.  Nu se poate face ceva pentru a fi şi injectat, aşa ca şi cum ai face o curăţenie internă? Aşa dezinfectantul poate intra în plămâni şi ar face foarte bine (n.r. – distrugerea virusului). Ar fi bine să verificăm dacă se poate, putem folosi doctori… Mie mi se pare interesant”, a spus preşedintele SUA, lăsându-i cu gura căscată pe specialişti.

El a surprins din nou asistenţa atunci când a spus că trebuie verificat cum să fie „injectată” lumină ultravioletă.

„Presupunem că dacă supunem corpul unei cantităţi puternice de lumină. Aţi spus dvs. că asta nu s-a verificat, dar o veţi face. Aşa că, spun eu, presupunând că se bagă lumină în corp, prin piele (…), poate fi interesant„, şi-a mai expus Trump ideile legate de combaterea coronavirusului.

Leave a reply