marți, septembrie 21

Trump, prostie cât Casa Albă. Acuză medicii că ”umflă bilanțul morților”, ca să ia bani! Înainte le cerea oamenilor să bea clor

1
718

Dacă de la idioții teoriilor conspiraționiste te poți aștepta la orice, de la ditamai președintele SUA ai avea alte pretenții când e să judece situația pandemiei actuale.

Dar ce-i poți cere unui analfabet funcțional care crede că oamenii trebuie să bea clor ca să scape de COVID!


Un astfel de personaj care nu vede în fața ochilor decât bani murdari, ură rasială și moarte prin nepăsare nu poate fi decât o rușine imensă pentru o națiune măreață cum este cea americană.

Donald Trump face acuzații incredibile la adresa doctorilor din Statele Unite despre care spune că iau bani pentru a umfla bilanțul celor care mor din cauza noului coronavirus. Afirmațiile președintelui american sunt nefondate, scrie presa de peste Ocean, care este consternată de vorbele acestuia.

„Doctorii noștri iau mai mulți bani dacă o persoană moare de COVID. Știți asta, nu? Adică, doctorii noștri sunt oameni foarte deștepți. Ceea ce fac ei e să spună: Ne pare rău, dar toată lumea moare de COVID. Dar în Germania și alte locuri, dacă faci infarct sau dacă ai cancer, dacă ai o boală terminală și iei COVID, ei spun că ai murit de cancer sau ai murit din cauza infarctului. La noi, atunci când există dubii, (n.r – doctorii) aleg COVID”, a declarat Donald Trump la un miting electoral în Michigan, unul dintre statele cu mare miză în alegerile prezidențiale care au loc peste câteva zile, la 3 noiembrie.

Declarația reprezintă un atac uluitor la adresa cadrelor medicale din SUA care se confruntă cu cea mai gravă criză medicală din ultimii peste 100 de ani. 

Statele Unite au întregistrat un nou bilanț zilnic record și au trecut de 9 milioane de cazuri depistate în total. Peste 101.000 de noi îmbolnăviri în 24 de ore au fost raportate vineri, iar bilanțul deceselor a trecut de 235.000.

Prostia imensă spusă de Trump confirmă faptul că el este marele vinovat pentru morții din SUA și pentru explozia pandemie. Nu a luat în niciodată boala în serios, mergând pe mâna semidocților conspiraționiști, iar asta a făcut din SUA cel mai mare cimitir COVID din lume.

Este incredibil cum a putut un astfel de personaj needucat și lipsit de maniere să ajungă președintele celei mai puternice țări din lume!

VEZI ŞI:

Cum a rămas Trump fără oxigen

Trump, al cincelea președinte american grav bolnav în timpul mandatului

Trump mulțumește susţinătorilor adunați în afara spitalului: „Sunt pe punctul de a face o mică vizită surpriză”

Surpriza și critica plecării președintelui Trump de la spital pentru a-și saluta adepții

1 comment

Leave a reply