sâmbătă, noiembrie 27

Trump preferă să moară americani decât să renunțe la halucinațiile sale cu frauda electorală

0
740

Nu încape vorbă: devine tot mai clar că America a fost condusă 4 ani de un președinte ce ascundea mari probleme psihice, deși nimeni nu l-a diagnosticat nici până acum.

Dar nebunia lui – recunoscută, tardiv, de lideri republicani – devine și mai acută pe măsură ce trec zilele. Pare că Trump dorește cu orice preț să scufunde prima națiune a lumii într-o implozie controlată de bombele pe care el le pune la temelia țării atâta timp cât mai are puterea pe mână.

Două luni par suficiente pentru a-i asigura viitorului președinte un început de mandat plin cu dezastre.


Pe măsură ce SUA depășește semnul tragic al unui sfert de milion de decese din cauza Covid-19, președintele său se bâlbâie în Casa Albă în legătură cu alegerile pe care le-a pierdut și obstrucționează efortul viitorului său succesor, Joe Biden, pentru a lupta împotriva pandemiei care se înrăutățește rapid.

”Președintele Donald Trump a făcut o fixație din provocările sale nereușite și neregulate ale acuzațiilor de fraudare a alegerilor și răspândește pe Twitter, zilnic, minciuni legate de frauda la vot, în loc să-și folosească platforma și puterea pentru a confrunta o urgență de sănătate fără precedent”, relatează CNN, într-o analiză.

Trump nu a mai apărut la un eveniment public de zile întregi și a interzis oricărui membru al administrației sale să vorbească cu echipa lui Biden.

De asemenea, în procesul de căutare a ”probelor” inexistente menite să-i permită contestarea alegerilor, administrația sa blochează milioane de dolari prevăzute pentru tranziția de putere.

Refuzul lui Donald Trump de a iniția tranziția puterii după pierderea alegerilor din Statele Unite are consecințe grave, mai ales atunci când pandemia de coronavirus continuă să lovească puternic țara. Lui Trump i-a fost reamintit luni de președintele ales, Joe Biden, un fapt tragic: „Mai mulți oameni pot muri dacă nu ne coordonăm”.

Biden a subliniat, ca exemplu, că, fără coordonarea unei tranziții normale, administrația primită va fi „întârziată” și va fi pierdut o lună și jumătate pentru a planifica lupta împotriva pandemiei.

Dar Trump nu renunță. Preferă să moară cât mai mulți americani decât să renunțe la halucinațiile sale cu fraudarea alegerilor.

VEZI ŞI:

Ambasadorul SUA, the best! Zuckerman felicită din nou România și arată că axa București-Washington e tot mai tare

Nebunia lui Trump, dovedită de un coleg de partid! Statul Georgia anunță ZERO fraude la vot

CTP despre ”trumpiștii” români: ”Nu am ce discuta cu ei. Îl susțin pe cel care dă acum o lovitură de stat. Vrea să fie ca Putin și Xi Jingping”

Leave a reply