marți, octombrie 19

Trump, mai rău ca Dăncilă: se recunoaște învins, dar ulterior spune că nu e adevărat ce a anunțat el însuși!

4
463

Donald Trump a luat-o razna complet. Nu doar că nu mai știe ce face și pare ”chitit” să distrugă SUA din interior, dar își bate joc de proprii susținători pe care îi tratează ca pe o masă amorfă de prostie incurabilă.

Altfel, nimic nu poate explica delirul său total. La începutul zilei recunoaște că a pierdut alegerile, dar ulterior revine și spune că nu e adevărat!!!

Ceva ce, în România, nici măcar Viorica Dăncilă nu a făcut.


Dăncilă a fost ”Regina Gafelor” cât a ocupat funcția de prim-ministru, iar Donald Trump este considerat în SUA un exemplar de incultură crasă ambalată luxos în bani câștigați prin minciună și cinism ordinar.

Prin tot ce face de la alegeri încoace, Donald Trump arată tot mai mult ca o Viorica Dăncilă a Americii, dar mult mai rău decât favorita lui Dragnea.

Pentru că e deja nedrept s-o comparăm pe fosta șefă de la Palatul Victoria cu președintele actual al SUA, deoarece ea nu a acționat total împotriva țării sale, pe când copia ei cu pantaloni de peste Ocean o face fără milă.

De menționat că Trump este primul președinte din istorie SUA care distruge credibilitatea sistemului de vot american – cel mai respectat pe planetă și NICIODATĂ pus la îndoială de NICIUN predecesor de-al lui.

Donald Trump a recunoscut, duminică, pentru prima dată că Joe Biden, rivalul său democrat, a câștigat la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, deși a insistat că acest lucru este urmare a fraudei care ar fi fost comisă în numărarea voturilor, o acuzație pe care a repetat-o ​​săptămâni întregi și cu care continuă să insiste în ciuda lipsei de probe.

A câștigat pentru că au fost trucate“, a spus Trump într-un mesaj pe Twitter, de unde rezultă o formulare esențială: că, în sfârșit, recunoaște că Joe Biden ”a câștigat”.

Dar nici nu s-a uscat bine ”cerneala” pe ultima sa postare că ulterior, ca un nebun în toată regula (etichetă pe care i-au aplicat-o lideri republicani mai curajoși), că delirul lui Trump a revenit la cote normale.

Într-un tweet ulterior, la scurt timp după aceea, Trump și-a susținut aceeași falsă teorie în care nici proștii nu mai cred că ar putea câștiga alegerile și a refuzat să admită că a pierdut alegerile. “Nu recunosc NIMIC! Mai avem un drum lung de parcurs”, a postat Trump pe Twitter.

Acest delir clinic, pentru care Donald Trump ar trebui urgent consultat de specialiști în psihiatrie, are la bază halucinația cu furtul alegerilor.

De altfel, o verificare anterioară a faptelor arată că un număr de republicani proeminenți, inclusiv membri ai familiei lui Trump și susținători ai acestuia (cum ar fi fostul președinte al Camerei, Newt Gingrich și fostul director interimar al serviciilor de informații naționale, Richard Grenell), legat de morții care votează în Michigan, s-a destrămat rapid la primele investigații. Nici măcar o singură DOVADĂ nu a fost prezentată în instanță!

Seful cabinetului de la Casa Albă, Ron Klain, a declarat duminică că tweet-ul lui Trump prin care recunoștea, în sfârșit, că Biden a câștigat este „o confirmare suplimentară a realității” că Joe Biden a câștigat alegerile.

„E o confirmare suplimentară a realității că Joe Biden a câștigat alegerile. A câștigat pentru că a obținut mai multe voturi, OK, de aceea a câștigat “, a spus Klain în timpul unui interviu la postul de televiziune NBC.

Biden a ajuns la peste 270 de voturi electorale după victoria sa din Pennsylvania. Democratul are acum 306 de voturi electorale față de cele 232 ale lui Trump ca urmare a câștigurilor în două state republicane de lungă durată, Arizona și Georgia, proiecte CNN – cu mult peste pragul de 270 de care Biden avea nevoie pentru a obține președinția.

VEZI ŞI:

Prima româncă aleasă președinte! Maia Sandu este virtual câștigătoare a alegerilor din Republica Moldova

Mesajul Anei Birchall pentru baronul Arsene după tragedia de la Piatra-Neamț. Plus o întrebare pentru toți…

Trump dă foc Americii! Nebunia care l-a cuprins pe liderul de la Casa Albă riscă să arunce SUA în război civil

4 comments

  1. Iepurele din Padure 16 noiembrie, 2020 at 05:53 Răspunde

    Este foarte trist ca intr-o tara in care coruptia este ca un venin servit zi de zi cetatenilor de rand, (Romania), sa se vorbeasca atat de urat despre Trump, care lupta contra coruptiei americane. In caz ca nu stiati multi americani cu capul pe umeri stiu foarte bine ca trusturile media nu au competenta sa anunte cine a fost ales presedinte. Aceasta autoritate o detine Biroul Federal Electoral si in nici un caz CNN, sau FOX News, sau MSNBC, sau New York Times, sau Washington Post etc, etc. In momentul de fata in SUA este un razboi hibrid intre mafiotii planetei, (ca Bill Gates, George Soros, mass-media cumparata de ei, Antifa-aripa paramilitara, si BLM-miscare extremista) cu poporul american liber care isi apara drepturile constitutionale inclusiv Amendamentul 2 din Constitutia Americana (dreptul de a avea arma pentru a se apara de tirani!) Mai baieti, nu exista nici o comparatie intre Donald Trump si Dancila. De partea lui Trump sunt Armata Americana si POPORUL AMERICAN, si nu lepadaturile de stanga extrema ca Antifa sau BLM. Americanii de culoare critica vehement miscarea extremista de stanga BLM. Iar daca va informati mai bine (nu de la CNN-propagandisti de stanga cam radicala), veti afla ca lui Biden i s-au retras 20 de puncte din cele 270 pentru a fi presedinte, iar frauda masiva care s-a facut are multi martori si procesele sunt pe rol cu mari sanse de castig. Iar candidatul Biden este foarte corupt. Fiind Vice-Presedinte American a fost in multe tari (inclusiv in Romania) si peste tot a facut afaceri DUBIOASE, lasandu-l pe fiul sau, Hunter sa fie pe bordul de onoare al multor companii ucrainene, chinezesti, rusesti, etc, doar ca sa primeasca salarii ENORME facand nimic, oricum nu avea calificare in domeniu. Compania Burizma a devenit celebra in toata lumea prin faptul ca Hunter Biden a incasat sume enorme pentru taticu de la ei. Iar companii ca Google, Youtube, Twitter, Facebook, etc, a cenzurat informatia LEGALA care figura pe aceste platforme despre coruptia masiva a lui Biden. In numele “corectitudinii politice”. Adica cenzurei abuzive care acopera coruptia. Mai aveti mult de invatat, mai jurnalisti, dar din lipsa de carte aruncati cu noroi in jurul vostru. TRUMP A FOST ALES PRESEDINTE (cel putin de 71 mln americani) SI VA FI PRESEDINTELE SUA. Legal !!!

Leave a reply