duminică, martie 3

Video. Donald Trump: „Cred că mă voi întoarce în curând”

0
615

Președintele american Donald Trump a lansat un videoclip, înregistrat la spital, în care spune că începe să se simtă mai bine: „Cred că mă voi întoarce în curând”.

În videoclipul de patru minute, pe care l-a postat pe contul său de Twitter, Trump spune că „nu s-a simțit prea bine” când a fost internat vineri la spitalul militar Walter Reed după un test pozitiv de coronavirus.

Mă simt mult mai bine acum, lucrăm din greu pentru ca eu să mă recuperez complet. Cred că mă voi întoarce în curând și abia aștept să termin campania așa cum am început-o„, a adăugat el.

În comunicare, el a mulțumit personalului medical care îl tratează, precum și liderilor mondiali și cetățenilor americani care au trimis mesaje de încurajare, spunând că se luptă pentru milioane de oameni care au avut virusul la nivel mondial.

Vom bate acest coronavirus sau oricum vreţi să-l numim„, a spus președintele în videoclip, care nu este datat.

„Nu puteam pleca, nici măcar nu puteam merge la Biroul Oval”, a spus președintele, considerând că trebuie să „facă față problemei”.

De asemenea, el a spus că terapiile experimentale pe care le primește sunt un „miracol care vine de la Dumnezeu”.

Potrivit lui Trump, prima doamnă Melania Trumpse simte foarte bine”, deoarece este mai tânără. „Un pic mai tânără”, a adăugat Trump, care este cu 24 de ani mai în vârstă decât femeia.

Vineri, Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, a anunțat pe pagina sa personală de pe rețeaua de socializare Twitter că, la fel ca prima doamnă, Melania, a dat test pozitiv la coronavirus și va fi pus în carantină.

Câteva ore mai târziu, a fost internat ca măsură de precauție la spitalul militar Walter Reed.

Leave a reply