duminică, noiembrie 28

Donald Trump evocă pentru prima dată posibilitatea unei înfrângeri

1
846

“Timpul ne va spune”: Donald Trump a vorbit vineri, pentru prima dată, despre posibilitatea unei înfrângeri în alegerile prezidenţiale din SUA, relatează AFP.

Preşedintele american în exerciţiu s-a adresat din grădinile Casei Albe în legătură cu pandemia de COVID-19, fiind prima sa adresare în public de la anunţarea înfrângerii sale, pe care refuză cu înverşunare să o recunoască.

În timp ce numărul cazurilor de contaminare cu noul coronavirus este în mod clar în creştere în SUA, Donald Trump a dorit să excludă posibilitatea unei carantinări totale.


“Cred că timpul ne va spune ce administraţie vom avea, dar orice se va întâmpla în viitor, cine ştie, vă pot spune că această administraţie nu va impune închiderea”, a declarat el cu un ton mult mai puţin categoric decât în mesajele postate pe Twitter în care denunţa “fraudarea” alegerilor, relatează agerpres.

Republicanul nu a mai menţionat alegerile prezidenţiale în cadrul discursului său, încheiat fără a răspunde la întrebările jurnaliştilor.

Ultimele două state în care nu fuseseră încă anunţate rezultatele alegerilor din 3 noiembrie, Georgia şi Carolina de Nord, au fost atribuite vineri lui Joe Biden şi Donald Trump de către mass-media americane, ceea ce confirmă victoria candidatului democrat, creditat cu 306 electori, faţă de 232 pentru rivalul său republican.

VEZI ŞI:

Trump TV sau Fox TV? Se va încheia mariajul media dintre actualul președinte al SUA și magnatul Rupert Murdoch?

Cîțu, o nouă veste proastă pentru PSD, o nouă veste bună pentru România: crește economia!

Omul lui Trump care a încercat să-l salveze pe Dragnea, kaput: instanțele din SUA îi resping acuzațiile de fraudă electorală

Leave a reply