sâmbătă, ianuarie 29

Trei mici, două chifle și apă plată. Atât valorează un vaccin

2
744

Trei mici, două chifle și apă plată – acesta este bonusul pe care îl primesc cei care merg să se vaccineze la centrul mobil instalat, vineri dimineață, în cea mai mare piață agro-alimentară din București, la Obor. Oamenii s-au așezat la rând încă de dinainte ca centrul de vaccinare să se deschidă.

La ora 9.00, câteva zeci de persoane se vaccinaseră deja și primiseră voucherul cu oferta de mici, chifle și apă, potrivit digi24.ro.


Procedura de vaccinare urmează aceiași pași ca la toate centrele de vaccinare. Oamenii completează chestionarul de triaj, se vaccinează, așteaptă câteva minute sub supraveghere medicală, pentru preîntâmpinarea unor eventuale reacții adverse.

Oamenii se pot vaccina rapid și fără programare și pot alege între serul de la Pfizer și cel de la Johnson & Johnson.

La Bucur Obor, după ce primesc adeverința de vaccinare, primesc și voucherul pe care îl pot folosi până în 15 iunie.

Anunțul privind deschiderea centrului de vaccinare de la Obor și oferta de mici a fost făcut marți de primarul sectorului 2 Radu Mihaiu.

Programul centrului de la Obor este vineri și sâmbătă (11 si 12 iunie) de la 8.00 la 20.00 și duminică de la 8.00 la 18.00.

2 comments

  1. Lia 14 iunie, 2021 at 14:22 Răspunde

    Nimic nou la primaria sectorului 2!! Asa cum a fost sub omul mafiei imobiliare si a pietarilor,nea ontanu-general de carton penal,asa e si acum,cu mediocritatea userista votata recent!!Aceeeasi batsie de joc la adresa cetatenilor,caci in loc sa-i informeze civilizat,din poarta in poarta si de la om la om,nea prima asta rade de ei ,mizand pe mentalitatea inradacinata de pesedisti de ani de zile :”ce se da ,ce ne mai da?”Ceva reduceri de personal,de functionarime corupta la taxe si impozite,la sefia pietelor?NIMIC,NADA!!!

Leave a reply