„Trei mari obiective ale guvernării” anunțate de Ciolacu

0
279

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a publicat principalele obiective din planul pentru guvernare. Liderul social-democrat susține că e nevoie de investiții în economia României, subliniind ce industrii vrea să fie competitive.

„Viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin patriotism economic, adică prin investiții și producție aici, în România!  19 proiecte de #investiții în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie derulată de Ministerul Finanțelor (HG 807).

Acestea înseamnă în fapt un efect triplu de multiplicare în economie și peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create”, susține viitorul premier, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook, scrie adevarul.

Vom contribui astfel la dezvoltarea unor industrii competitive în România: industria auto, industria materialelor de construcții, industria alimentară, industria IT, industria farmaceutică, activități de asistență spitalicească și fabricarea produselor din cauciuc”, mai arată președintele PSD.

  • Președintele Camerei Deputaților vorbește de trei mari obiective ale guvernării.

„Aceasta este singura cale structurală de a atinge cele 3 mari obiective ale guvernării:

  1. Creștere economică prin producție și investiții în România;
  2. Stoparea creșterii prețurilor și refacerea puterii de cumpărare;
  3. Crearea de locuri de muncă mai multe și mai bine plătite”, sunt cele trei obiective menționate de liderul social-democrat.

„Am promis că vom trece de la economia bazată pe consum de bunuri din import la economia bazată pe producție aici, în România. În 2023 și 2024 vom întoarce în economie și pentru populație 8-10% din PIB, de 5 ori mai mult decât în timpul guvernărilor anterioare”, a conchis Marcel Ciolacu.

Leave a reply