Traian Berbeceanu – Nicuşor Dan, cuplu de temut în Capitală pentru găştile lui Firea

2
1506

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a dat asigurări vineri, la ceremonia de învestire în funcţie, că le va oferi locuitorilor municipiului Bucureşti soluţii, şi nu scuze sau justificări.

“Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari, am convingerea că împreună cu dumneavoastră le vom face faţă. Vreau să îi asigur pe colegii din Prefectură de tot sprijinul meu, de toată colegialitatea mea, şi împreună să îi asigurăm pe locuitorii municipiului Bucureşti că le vom oferi soluţii, şi nu scuze sau justificări”, a spus Berbeceanu.

El a dat asigurări primarului general ales, Nicuşor Dan, prezent la ceremonie, de “toată deschiderea şi de o colaborare excepţională”, pentru a rezolva cu operativitate toate problemele care vor aştepta o soluţionare.


Traian Berbeceanu a fost numit în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti printr-o hotărâre de guvern publicată joi seară în Monitorul Oficial, relatează agerpres.

Berbeceanu îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Cojanu.

Aveam nevoie de un prefect al Capitalei ca Traian Berbeceanu! Dacă a fost atât de rezistent în lupta cu ”Ciuma” lui Dragnea, sigur îi va fi de mare ajutor lui Nicușor Dan. Noul primar general al Capitalei are nevoie de o mână forte pe partea de forța legii, pentru că Firea i-a lăsat moștenire puterea clanurilor penale într-un București cu multă mafie roșie. Nicușor e băiat deștept, bun, serios, dar nu-i strică un dur alături.

VEZI ȘI:

2 comments

Leave a reply