Traian Băsescu despre Victor Ciutacu: ”A fost secetă în ziua în care l-a adus barza…”

2
1861

Război total între fostul președinte al României și moderatorul de la România TV, Victor Ciutacu. Dezvăluirile făcute de Realitatea Plus privind ”statul paralel”, odată cu ”Spovedania lui Rizea”, l-au adus în prim-plan și pe Victor Ciutacu.

La o zi după ce l-a pomenit pe moderatorul RTV printre cei care s-au opus reformei sistemului sanitar demarate în vremea mandatului său la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu a revenit azi cu o nouă postare, în care pune lupa doar pe Victor Ciutacu.

În postarea de ieri, Băsescu amintea de campania declanșată împotriva sa la începutul lui 2012, când a cerut ”capul ” lui Raed Arafat pentru că se opunea reformelor din Sănătate:


”Ianuarie – februarie 2012
PSD-ul lui Ponta şi PNL-ul lui Antonescu scoteau oameni în stradă pentru blocarea proiectului de lege a sănătăţii care avea ca obiectiv reformarea sistemului de sănătate.
Mai mult, actualul premier Ludovic Orban se ducea în piaţă, să se gudure pentru puţină popularitate marca USL, alături de protestanţii manipulaţi de vajnicii moderatori de la televiziuni care azi “răcnesc” despre nereformarea sistemului (ce zici dom Ciutacu ?).
Sigur şi Arafat “stăpânul salvărilor roşii”, a avut rolul lui. Când românii vor înţelege cât rău a făcut Arafat sistemului medical, Arafat va fi pensionar.
Mâine, voi posta pe blogul meu băsescu.ro dar şi aici pe fb, un proiect al legii sănătăţii. Sper să-l citească şi să se pronunţe asupra lui oameni care vor să schimbe ceva”.
Victor Ciutacu a reacționat dur împotriva lui Traian Băsescu după postarea de mai sus, ceea ce l-a făcut pe Traian Băsescu să revină cu un text mai scurt, dar și mai dur, împotriva moderatorului RTV.
”Dom` Ciutacu!
Supărat că în postarea de ieri l-am menţionat doar în paranteză, “băiatul” care avea loc doar pe colţul mesei bogaţilor din “grupul de la Monaco” se dezlănţuie cu agresivitatea specifică celor în al căror creier este un deşert în care nu creşte nici măcar un cactus.
Ce ghinion pe Dom` Ciutacu… A fost secetă în ziua în care l-a adus barza…”, a scris Băsescu pe Facebook.

Leave a reply