Tomac: „Pentru eliminarea pensiilor speciale şi reducerea parlamentarilor e nevoie de voinţă politică”

0
586

Partidul Mişcarea Populară (PMP) solicită liderilor PSD, PNL, USR şi Pro România să voteze, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300, două proiecte care au fost adoptate de Senat.

„Ambele proiecte sunt ale PMP, atât cel privind eliminarea pensiilor speciale, cât şi cel privind reducerea numărului de parlamentari la 300, mai e nevoie însă de voinţă politică şi de un vot pentru a fi aplicate”, a scris, marţi, preşedintele PMP, Eugen Tomac, pe Facebook, citat de agerpres.

El a adresat o scrisoare deschisă liderilor partidelor parlamentare, în care a subliniat că mai este nevoie doar de votul Camerei Deputaţilor pentru ca aceste proiecte de lege să fie trimise la promulgare.

„Avem nevoie de un vot. Acest vot trebuie dat în plenul Camerei Deputaţilor, pentru că legea privind eliminarea pensiilor pentru parlamentari şi primari a fost adoptată de Senat. Tot doar de un vot ne mai desparte reducerea numărului de parlamentari la 300. Legea este adoptată de Senat şi trebuie să mai dăm un vot în Camera Deputaţilor”, a transmis Tomac.

VEZI ŞI:

Tomac: “PMP va propune în viitorul Cabinet crearea unui minister pentru relaţia cu Republica Moldova”

ALEGERI. Robert Turcescu revine pe ”sticlă”! PMP TV, noua provocare pentru fostul jurnalist

INTERVIU. Eugen Tomac: ”USR a greșit flagrant. Nu Orban l-a propus pe Dircă adjunctul lui Florin Iordache”

Leave a reply