Tomac, mesaj pentru Ciolacu după cheful iresponsabil: ”Au sărbătorit alegerea lui Iordache”

3
236
După imaginile în care Marcel Ciolacu și Mihai Tudose sărbătoreau la Sărata Monteoru, într-un restaurant, fără respectarea măsurilor de protecție anticoronavirus, PSD și-a scos la înaintare noii candidați racolați din Sănătate, pentru a distrage atenția de la gestul petrecăreților fără mască și distanță.
Alexandru Rafila s-a repezit să facă o prezentare pe tema COVID, dar și-a pierdut repede vocea după câteva minute, dând vina pe… căldura din sală și pe mască.
Marcel Ciolacu, la rândul său, a spus că a plătit amenda și că a tras învățămintele necesare, dar a încercat și el să transforme incidentul într-o trambulină electorală PSD-istă, prin propunerea adresată celorlalte partide de a semna un Pact pentru sănătate.
Eugen Tomac, liderul PMP, a răspuns sec pe pagina sa de socializare:
”PSD a sărbătorit alegerea lui Iordache
Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viața a lui Iordache in fruntea Consiliului Legislativ, conducere PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, desi acest lucru este ilegal in aceste zile negre de pandemie.
Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost pentru că vine la doar o zi după incident, când Marcel Ciolacu ne invită pe toți să semnăm un pact pentru sănătate.
În această perioada în care nu avem medicamente, în care milioane de români nu se simt în siguranță, când milioane de elevi nu pot merge la școală, când tot mai mulți antreprenori își văd ruinate afacerile dezvoltate cu grijă ani la rând, când sute de mii de români nu mai știu dacă mâine vor avea un loc de muncă, politicienii au obligația să dea dovadă de mai multă responsabilitate și solidaritate cu națiunea.
De aceea, îndemnul meu este să nu mai încalce nimeni legea, să ne concentrăm energia pe soluții pentru a salva locurile de muncă și a combate pandemia”, a scris Tomac pe Facebook.

Vine Austostrada Nordului!

Liderul PMP a anunțat tot pe Facebook și o veste bună asupra căreia PSD ar putea să concentreze, dacă nu ar fi interesat de populism:
Am reușit!
O veste extraordinară pentru Bistrița-Năsăud, Suceava și Maramureș vine din Parlamentul României.
Îl felicit pe colegul meu Ionuț Simionca pentru că a reușit, după ani de luptă, să obțină votul Parlamentului pentru legea care obligă Guvernul să construiască AUTOSTRADA NORDULUI.
Suntem singurul partid din România care vine cu soluții pentru a dezvolta țara, nu cu lozinici și promisiuni în campania electorală.
Noi Mișcăm România!

3 comments

Leave a reply