VIDEO. Trump parodiat de trupa The Killers în semn de protest pentru că nu au fost nominalizaţi la Premiile Grammy 2021

2
289

Trupa americană The Killers a parodiat mesajele postate de preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, după înfrângerea sa la urne, pentru a protesta în mod ironic pentru faptul că nu au primit nicio nominalizare la premiile Grammy de anul viitor, relatează EFE.

“Nu au fost permisă prezenţa observatorilor în secţia de numărare. Am câştigat gala Grammy, am obţinut voturi legale. S-au întâmplat lucruri rele pe care observatorii noştri nu au putut să le vadă. Nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva”, a scris pe Twitter grupul muzical, potrivit agerpres.

Mesajul este copia exactă a cuvintelor folosite de preşedinte pentru a denunţa, fără probe, o presupusă fraudă electorală la alegerile prezidenţiale. “Au fost trimise buletine unor persoane care nu le-a cerut niciodată. Premii Grammy furate. Noi am câştigat”, au scris The Killers pe un ton ironic.


Răspunzând provocării trupei The Killers, şi alţi internauţi au parodiat momente din campania lui Trump.

Unul dintre ei a postat o imagine cu un supermarket numit Four Seasons, precizând că va susţine acolo o conferinţă de presă ca reprezentant legal al grupului, o aluzie clară la conferinţa pe care Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, a ţinut-o în parcarea unei firme de grădinărit, confundată cu celebrul lanţ hotelier de lux.

Alţii au început să creeze teorii nebuneşti ale conspiraţiei despre o fraudă masivă de voturi comisă la nominalizările premiilor Grammy săvârşită de rockstaruri.

The Killers au lansat în vară “Imploding The Mirage”, un album primit foarte bine de critica de specialitate, comparativ cu precedentele lor albume, “Wonderful Wonderful” (2017) şi “Battle Born” (2012), dar care nu a reuşit să se impună pe listele de vânzări.

 

Autorii hitului “Mr Brightside” au strâns de-a lungul carierei lor cinci nominalizări la premiile Grammy, dar nu au câştigat niciodată preţiosul gramofon auriu.

2 comments

Leave a reply