Tensiune înaintea meciului României cu Islanda

2
447

Momente tensionate petrecute înainte de partida dintre Islanda și România. Un islandez deranjat acasă de lumina reflectoarelor de pe „Laugardalsvöllur” a intrat furios în sediul federației, spunând că va trage în nocturnă. A fost chemată poliția.

Marți, un bărbat a pătruns furios în sediul forului nordic (KSI) și i-a amenințat pe cei prezenți că se va întoarce înarmat și va distruge nocturna de la stadionul „Laugardalsvöllur”. Motivul este stupefiant: era supărat că lumina reflectoarelor, aprinse și marți seară pentru antrenamentul naționalei, îi intră în casă și îl deranjează. El și familia sa locuiesc foarte aproape de arenă.

Potrivit cotidianului Visir, a fost chemată poliția, însă cel care amenințase dispăruse de la cartierul general KSI.

Tensiunea  mai este mare la Reykjavik înaintea meciului cu „tricolorii” și din cauza scandalului agresiunilor sexuale de care au fost acuzați unii internaționali islandezi, președintele federației, Gudni Bergsson, fiind forțat să-și dea demisia la presiunea opiniei publice, în timp ce atacantul Kolbeinn Sigthorsson a fost exclus din lot, orice lucru îi face pe localnici să explodeze.

 

2 comments

Leave a reply