Tăriceanu, aerian prin București. Ce a răspuns la întrebarea ”Cât costă un bilet de autobuz?”

0
755

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a depus, marţi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei, el propunându-şi ca Bucureştiul să devină „o mare metropolă”.

Candidatura sa este o încercare disperată de a-și salva partidul de la moarte politică, nicidecum un proiect pentru binele Bucureștiului.

De altfel, improvizația candidaturii sale este demonstrată și de ruptura totală dintre informațiile deținute de liderul ALDE despre București și realitatea orașului.

Se vede, de exemplu, foarte bine în dialogul său cu o jurnalistă DIGI 24.

Tăriceanu a fost întrebat de costul unei călătorii, în contextul în care anunța că unul din proiectele sale de candidat prevede gratuitatea transportului în comun, pentru descongestionarea traficului din București.

”Dacă vrem să descongestionăm Bucureștiul, una din ideile mele, care poată să pară populistă la prima vedere, este să mergem spre transportul public gratuit, pentru ca vom stimula oamenii să lase mașinile în parcare”, a spus Călin Popescu Tăriceanu marți seară la Digi24.

Apoi, moderatoarea emisiunii l-a întrebat dacă știe cât costă un bilet de autobuz.

Tăriceanu: Da, sigur că știu.

Moderatoare: Cât?

Leave a reply