sâmbătă, octombrie 1

Sus mâinile, oamenii lui Kovesi dau milităria jos din pod! Cine e în cărți să preia hățurile Capitalei

1
2553

Traian Berbeceanu, actualul șef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, ar putea să îl înlocuiască pe prefectul Capitalei, acuzat în această seară de președintele Iohannis că a gestionat prost situația pandemiei în București și că a dat un prost exemplu personal.

”E de neînțeles că, în ciuda creșterii zilnice a cazurilor, la nivelul Capitalei nu a existat un plan coerent, comunicat clar, astfel încât populația să fie pregătită și să știe la ce să se aștepte. Atitudinea prefectului și modul în care a comunicat sunt inacceptabile și nu trebuie să rămână fără urmări.”, a spus Klaus Iohannis într-o conferință de presă la palatul Cotroceni.

Premierul Ludovic Orban a decis ca la următoarea şedinţă de Guvern, care ar putea avea loc miercuri sau joi, să îl demită pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, au declarat pentru G4Media.ro surse din Executiv.

Gheorghe Cojanu a declarat, duminică, la Digi24, că nu cunoaşte datele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, despre situația la zi a epidemiei de coronavirus din Capitală, deoarece a fost la cumpărături.

Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia, a fost numit la finalul anului trecut șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. Fostul polițist a devenit cunoscut după ce a condus ancheta împotriva unei grupări de hoți de fier vechi din Hunedoara.

Gheorghe Cojanu

În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe infracţiuni, printre care spălare de bani, luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată, sprijinire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la delapidare.

Gheorghe Cojanu a declarat, duminică, la Digi24, că nu cunoaşte datele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, despre situația la zi a epidemiei de coronavirus din Capitală, deoarece a fost la cumpărături.

Berbeceanu este cunoscut ca un dur luptător în interiorul Poliției pentru reformarea instituțiilor de forță și transformarea lor după modelul occidental.

Traian Berbeceanu s-a opus puternic asaltului declanșat de Dragnea și Tăriceanu, între 2017 și 2019, împotriva justiției și a statului de drept, tentativei de a scoate România din UE (ROM-EXIT).

Alături de Marian Godină, actualul consilier al ministrului de Interne s-a opus vehement debarcării Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA.

Berbeceanu l-a atacat dur pe Dragnea, într-o postare pe Facebook, pentru planul mazilirii lui Kovesi, pus în aplicare de Tudorel Toader, fost ministru al Justiției.

În presa anti-justiție, Berbeceanu a fost prezentat mereu ca ”un apropiat al lui Kovesi”.

Teama grupărilor mafiote a sporit și mai mult când pe internet au apărut imagini cu Kovesi și Berbeceanu la un antrenament de luptă.

Kovesi vorbind cu Traian Berbeceanu (cu spatele), la o mare acțiune a forțelor de ordine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VEZI ŞI:

Iohannis, față cu ziariștii care întreabă ca să fie rău, nu ca să fie bine. ”E o catastrofă, nu căutăm acum vinovați”

Lovitura lui Nicușor Dan: românul care a revoluționat traficul în New York va lucra gratis pentru ”noul București”

”Ori tăierea pensiilor, ori prelungirea vârstei de pensionare!”. Un expert internațional spune adevărul despre sistemele de pensii

Avertismentul lui Cioloș pentru baroni: sifonați banii ca Dragnea, aveți de-a face cu Kovesi și Europa!

1 comment

Leave a reply