vineri, septembrie 24

“Şefia” lui Nicuşor Dan la primărie pare a fi la final- Orban dixit „ştiu că am pierdut, să nu trecem la răzbunări aiurea”

0
73

„Știu că am pierdut, să nu trecem la răzbunări aiurea”. Deşi Orban se dă leu în presă, în spatele cortinei  acesta se milogește să nu-i fie „săltată” Camarila!

Ludovic Orban a avut în weekendul care tocmai a trecut mai multe discuții telefonice cu foști apropiați care fac acum parte din echipa premierului Florin Cîțu, spun surse din anturajul acestuia.


Practic, aceleaşi surse, confirmă faptul că, Orban este conștient că va pierde alegerile pentru șefia partidului, dar se teme că membrii Camarilei sale vor intra în vizorul procurorilor.

„Știu că am pierdut, să nu trecem la răzbunări aiurea”, i-a spus Orban unui lider județean din Sud, la sfârşitul acestei săptămâni.

Oare pentru cine bat clopotele?! Orban si Dan ar putea merge cu acest document, la DNA

Acest lucru nu face decât să confirme, încă o dată, că LumeaLiberă.ro a avut dreptate.  Pe surse declaram (tot) sâmbătă  faptul că: Nicuşor Dan îşi va prezenta demisia, din fruntea Primăriei Generale!

Asta, dacă Ludovic Orban va pierde poziţia de lider al PNL ului. Sursele noastre se confirmă, mai repede decât am crede! Vom reveni.

Leave a reply