duminică, martie 26

Super-lansare Apple: iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X. Mega-show

0
756

Maine, Apple Inc. (US.AAPL) va face cea mai mare prezentare din ultimii ani. Nu doar noi modele de telefon, Apple Watch si Apple TV, dar și noul său sediu central vor fi în lumina reflectoarelor, sună un anunț de acum cîteva minute de pe pagina de Facebook ”MAIOR Investments”. O altă supriză pregatită de managerii de la Apple (dezvaluită însă de presă) este faptul că vor fi 3 noi modele de telefon inteligent: iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, ultimul fiind o varianta de lux. (Sursa: Bloomberg).

Informația de mai sus suflă deja în pânzele companiei americane pe bursă. Numai azi, acțiunile Apple au crescut cu 1,49% (foarte mult pentru acest scurt interval de timp – bursa e deschisă doar de câteva ore). La acest moment, valoarea de capitalizare bursieră a companiei care a inventat smarphone-ul este 831, 28 de miliarde de dolari!

Prin comparație, bugetul României pentru 2016 a fost construit pe venituri de aproximativ 77 de miliarde de dolari SUA. Practic, doar o sigură firmă (Apple) valorează de peste 10 ori mai mult decât o țară întreagă (România).

Leave a reply