sâmbătă, iulie 13

”Suntem peste USR!” Nașul lesbienelor instigă la prostituție politică și cere bani ”populimii”

2
1840

După ce i-a țepuit pe români prin diverse metode (împrumuturi nereturnate, donații în conturile mamei) și campanii mediatice înșelătoare (autostrada construită de Nașul TV, livezi pentru tot poporu’, împădurirea țării, orașul-minune pentru pensionarii diasporei etc.), Radu Moraru a mai inventat o schemă de a-și înșela compatrioții: vinde locuri în Parlament! El a instituit oficial „taxa de candidatură”.

De câteva săptămâni, Radu Moraru își folosește televiziunea – Nașul TV – pentru o nouă campanie de escrocare a românilor. El îi îndeamnă pe „patrioți” să se înscrie pe listele sale de candidați, deși nu are niciun partid și nici nu a anunțat că are de gând să înființeze sau să preia vreunul.

Moraru a înființat doar un domeniu de internet – radumoraru.ro – pe care există un singur lucru: apelul adresat românilor de a se înscrie contracost pentru a candida la alegerile parlamentare! Moraru a fixat și o taxă: „minimum 3.000 de lei” și te face candidat! Un candidat-fantomă, evident, pentru că Biroul Electoral Central (BEC) nu va accepta niciodată liste de candidați ale unei „platforme” (online), cum o numește pompos fostul jurnalist de anvergură din urmă cu 10-15 ani.

„Taxa de candidatură” cerută de Radu Moraru are două componente: minimum 2.000 de lei proveniți din donații și minimum 1.000 de lei din fondurile proprii ale celui ce se visează parlamentar. E tot o schemă de aburire, pentru că prezumtivul „candidat” își poate dona singur banii (el sau familia lui), astfel încât el poate rezolva singur problema celor „minimum 3.000 de lei”, după cum îi poate asigura și integral din donații.

În realitate, pe Moraru nu-l interesează de unde vin banii, ci doar ca la el să ajungă minimum 3.000 de lei per candidat.

https://www.facebook.com/watch/?v=310407956906938&extid=Ws25orhkcV1WQ8OT

Ce vrea Radu Moraru? Să refacă gruparea insalubrilor care au susținut PP-DD. Dan Diaconescu este modelul său, mai nou. PP-DD, adică ”Partidul Proștilor lui Dan Diaconescu”, cum a fost botezată gașca fostului patron OTV, se regrupează mai nou în gruparea fraierilor lui Radu Moraru.

Sugativa cu televiziune-capcană nu se satură de bani. După ce a înșelat la greu români din Diaspora, după ce a construit pe hârtie autostrăzi din banii donatorilor și a construit livezi imaginare de pomi fructiferi, RM mai vrea! Dar pentru asta, agentul COVID vinde gargară politică.

Dan Diaconescu a râs multă vreme de proștii pe care i-a ”muls” și el de bani

”Suntem la nivelul USR-ului și vreau să depășim nivelul PP-DD. Condițiile sunt foarte bune pentru noi. Atenție, toți sunteți eligibili! 30% sunt cu noi. Și crește, crește! Eu spun adevărul, ei sunt o minciună. Trebuie suspendat acest președinte, trimis la lada de gunoi a istoriei. USR a fost inventat de ei ca să ia locul PP-DD. Dar nu le mai merge”, afirmă patronul unui post care s-ar putea numit în curând Harașo TV.

Nu i-au mai rămas decât lesbienele. Pune imagini cu ele pe ecran, pentru face bani din impotența clienților gen PP-DD.

Mesajul lui RM: papagalillor, donați bani în contul mamei! Așa fentăm fiscul și râdem de voi până ne prăpădim.

”Pariul meu cu doamnele”. Așa s-a exprimat Nașul în ultima emisiune difuzată în reluare joi seara. Dar nu astfel a explicat și imaginile indecente de pe ecranul TV. A atacat în schimb CNA, care se află la un pas de a-i suspenda licența pentru Nașul TV. O televiziune care îndeamnă poporul la prostituție politică în masă și la infectare cu COVID 19, contând încă pe sprijinul ”populimii” (prostimii”), vorba lui Ion Cristoiu, recuperate de la Dan Diaconescu.

2 comments

  1. Nick 12 septembrie, 2020 at 13:33 Răspunde

    Nick, Canada
    Am fost unul dintre fraierii care a crezut in Radu Moraru. L-am „căruțat” cu propria masina in Ontario, gratis. L-am imprumutat cu bani ce mi i-a transformat in „actiuni” false, Nasul Tv, fară a-mi cere acordul, si fara a-mi da un document fiscal, romanesc sau canadian! Dupa ce am facut public patania mea, mi-a trimis banii, via Nasul tv Canada.
    Faceti ce vreți, eu v-am spus patania mea! Ca om, pentru mine Radu Moraru, dupa ce s-a folosit de mine, este un ZERO BARAT.V-o spune un om de 69 de ani!

Leave a reply