sâmbătă, iunie 15

Frații Tate au fost trimiși în judecată pentru trafic de persoane, grup infracțional și viol

0
215

Frații Andrew și Tristan Tate și două femei au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Procurorii cer confiscarea mai multor bunuri mobile şi imobile, printre care 15 terenuri și clădiri, 15 mașini de lux, 14 ceasuri de lux, precum și obligarea inculpaților la plata unor cheltuielile judiciare avansate de stat în cuantum de 300.000 lei.

Procurorii DIICOT au finalizat ancheta care îi vizau pe frații Tate și două românce suspecte și i-au trimis în judecată, fiind acuzați de trafic de persoane, viol și formarea unei grup criminal pentru a exploata sexual femei, scrie hotnews.

Procurorii au efectuat cercetări privind implicarea celor 4 în săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată față de fiecare inculpat în parte au fost reținute astfel:

  1. patru acte materiale,
  2. trei acte materiale,
  3. şase acte materiale și, respectiv, cinci acte materiale raportat la numărul de persoane vătămate),
  4. viol în formă continuată (două acte materiale),
  5. acces ilegal la sistem informatic,
  6. alterarea integrității datelor informatice,
  7. instigare la lovire sau alte violențe și lovire sau alte violențe.

Leave a reply